'Home and Away': week 36 (2019) - PREVIEW

zaterdag 31 augustus 2019
Foto: Vitaya - © DPG Media 2019

Zon, zee en strand. Het lijkt wel of de inwoners van Summer Bay alles hebben om gelukkig te zijn. Maar niets is minder waar. Iedereen heeft zo zijn problemen. Elke dag weer stappen ze door het leven met een lach en een traan. En jij maakt het van op de eerste rij mee bij Vitaya. Lees hier de preview van 'Home and Away'.

 


Deze week in 'Home and Away':

Maandag 2 september 2019 - aflevering 6993
De relatie van Jasmine en Robbo staat onder druk. Is zij wel klaar voor zijn nakende vaderschap? Dean brengt opnieuw een bezoek aan zijn vader, maar dat loopt niet zoals verwacht. Justin stelt Willow voor een ultimatum.

Dinsdag 3 september 2019 - aflevering 6994
De vader van Chelsea komt aan in Summer Bay. Brody heeft zenuwen voor zijn nieuwe vlog voor de site van Leah. Willow moet kiezen tussen Dean en Justin.

Woensdag 4 september 2019 - aflevering 6995
Raffy beschuldigt Brody ervan munt te slaan uit haar epilepsie. De carrière van Colby komt onder druk te staan door toedoen van Chelseas vader. Coco herinnert Maggie aan de belangrijke dingen des levens.

Donderdag 5 september 2019 - aflevering 6996
Raffy schaamt zich diep nadat haar epilepsieaanval online te volgen was. Neil zet Colby verder onder druk. Jasmine wil een volgende stap zetten in haar relatie met Robbo.

Vrijdag 6 september 2019 - aflevering 6997
Colby staat voor de moeilijkste beslissing uit zijn leven. Raffy heeft het moeilijk. Kan ze het pestgedrag en het verraad van Brody van zich afzetten?

'Home and Away', iedere werkdag om 19.20 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek.

HomeandAway

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers