'Home and Away': week 35 (2019) - PREVIEW

zaterdag 24 augustus 2019
Foto: Vitaya - © DPG Media 2019

Zon, zee en strand. Het lijkt wel of de inwoners van Summer Bay alles hebben om gelukkig te zijn. Maar niets is minder waar. Iedereen heeft zo zijn problemen. Elke dag weer stappen ze door het leven met een lach en een traan. En jij maakt het van op de eerste rij mee bij Vitaya. Lees hier de preview van 'Home and Away'.

 


Deze week in 'Home and Away':

Maandag 26 augustus 2019 - aflevering 6988
Er wordt ingebroken in Karens huis. Chelsea vraagt raad aan Willow in verband met Colby. Blijft ze bij Colby of verlaat ze Summer Bay? Alf betrapt Ryder met een fles drank. Loopt zijn alcoholgebruik uit de hand?

Dinsdag 27 augustus 2019 - aflevering 6989
Ryder heeft het moeilijk terwijl hij eigenlijk iets te vieren heeft. Ook Maggie loopt verloren. Marily en John voelen zich buitengesloten nu ze niet meer betrokken worden bij de toekomst van Raffy.

Woensdag 28 augustus 2019 - aflevering 6990
Raffy mag eindelijk naar huis. Ryder is teleurgesteld dat niemand aandacht heeft geschonken aan zijn achttiende verjaardag. Maggie heeft beslist wat ze met haar leven aan wil vangen.

Donderdag 29 augustus 2019 - aflevering 6991
Raffy maakt zich zorgen over Ryder. Dean besluit op zoek te gaan naar zijn vader. Maggie krijgt een tegenslag te verwerken.

Vrijdag 30 augustus 2019 - aflevering 6992
Dean gaat de confrontatie aan met zijn vader. Voor Tori en Robbo breekt een belangrijke dag aan. De inwoners van Summer Bay besluiten het plan van Maggie te steunen.

'Home and Away', iedere werkdag om 19.20 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek.

HomeandAway

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

De liefde is niet altijd makkelijk, dat merkt een groep jonge mensen. Zo moet Gigi nog veel leren over het 'nieuwe' daten en kan Anna niet kiezen tussen een getrouwde man en een aardige, maar saaie jongen. Beth en Neil hebben al jaren een relatie, maar Neil weigert met haar te trouwen. Janine heeft zo haar eigen problemen, zij vraagt zich af of haar man wel trouw is.

'H's Just Not That Into You', film uit 2009 met oa. Jennifer Aniston, om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers