'Home and Away': week 13 (2020) - PREVIEW

zaterdag 21 maart 2020

Zon, zee strand. Het leven in Summer Bay lijkt wel een sprookje. Maar niets is minder waar. De bewoners van het Australische kustdorp hebben ook hun eigen zorgen en problemen. En meeleven kan, elke werkdag op Vitaya. Lees nu de preview.

 


Deze week in 'Home and Away':

Maandag 23 maart 2020 - aflevering 7138
Jasmine is enthousiast wanneer Robbo haar voorstelt om samen een roadtrip te ondernemen. Tori besluit om het geluk van Robbo en Jasmine op de eerste plaats te zetten. Mason moet beslissen hoe het nu verder moet.  

Dinsdag 24 maart 2020 - aflevering 7139
Ryder werkt een opdracht niet af en liegt hierover tegen Roo. Tori neemt een beslissing omtrent haar zwangerschap. Marilyn heeft het moeilijk nu John zo vaak van huis is. Irene en Roo proberen haar op te vrolijken. Alf besluit om Martha een bezoekje te brengen.

Woensdag 25 maart 2020 - aflevering 7140
Colby is verrast wanneer Bella zich bedenkt en niet meer bij hem wil intrekken. Ondanks zijn vermoeidheid besluit John naar de stad te rijden, waar Jett een afspraak heeft. Ryder blijft zijn opdracht uitstellen, ondanks de aanmoedigingen van Raffy, Bella en Maggie.

Donderdag 26 maart 2020 - aflevering 7141
Willow wil uitzoeken waarom Bella zich bedacht heeft. Marilyn houdt voet bij stuk na het ongeluk van John. Raffy probeert Bella te waarschuwen voor de gevaren van het internet, maar zij heeft daar geen oren naar.

Vrijdag 27 maart 2020 - aflevering 7142
Robbo neemt Jasmine mee naar de boerderij van zijn familie. Bella ontdekt het geheim van Tommy. Justin en Marilyn brengen Raffy naar het ziekenhuis voor haar eerste dosis van het nieuwe medicijn. Justin schrikt wanneer Leah zegt dat ze Ava wil ontmoeten.

'Home and Away', iedere werkdag om 19.15 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek.

HomeandAway

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Wanneer Jack Sommersby zijn dorp verlaat om in de Amerikaanse Burgeroorlog te gaan vechten, haalt iedereen opgelucht adem. Sommersby staat in Vine Hill bekend als een moeilijk man, grof, gewelddadig en opvliegend. Ook voor Laurel, zijn vrouw, is zijn vertrek een ware opluchting, ook al moet ze nu alleen de plantage beheren en haar zoontje opvoeden. Vrienden en kennissen helpen haar graag. Vooral dan Orin Meecham, die stilaan van haar is gaan houden en hoopt zijn verdere leven met haar te mogen delen. Maar dan, zeven jaar na zijn vertrek en twee jaar na het einde van de oorlog, komt Jack Sommersby plots weer thuis. Hij lijkt wel een ander mens te zijn geworden, lief, attent, zacht en begrijpend, hardwerkend en succesvol. De ommekeer is zo totaal dat iedereen zich afvraagt of hij wel de echte Jack Sommersby is.

'Sommersby', om 23,40 uur op En.

Dossiers