'Home and Away': week 13 (2020) - PREVIEW

zaterdag 21 maart 2020

Zon, zee strand. Het leven in Summer Bay lijkt wel een sprookje. Maar niets is minder waar. De bewoners van het Australische kustdorp hebben ook hun eigen zorgen en problemen. En meeleven kan, elke werkdag op Vitaya. Lees nu de preview.

 


Deze week in 'Home and Away':

Maandag 23 maart 2020 - aflevering 7138
Jasmine is enthousiast wanneer Robbo haar voorstelt om samen een roadtrip te ondernemen. Tori besluit om het geluk van Robbo en Jasmine op de eerste plaats te zetten. Mason moet beslissen hoe het nu verder moet.  

Dinsdag 24 maart 2020 - aflevering 7139
Ryder werkt een opdracht niet af en liegt hierover tegen Roo. Tori neemt een beslissing omtrent haar zwangerschap. Marilyn heeft het moeilijk nu John zo vaak van huis is. Irene en Roo proberen haar op te vrolijken. Alf besluit om Martha een bezoekje te brengen.

Woensdag 25 maart 2020 - aflevering 7140
Colby is verrast wanneer Bella zich bedenkt en niet meer bij hem wil intrekken. Ondanks zijn vermoeidheid besluit John naar de stad te rijden, waar Jett een afspraak heeft. Ryder blijft zijn opdracht uitstellen, ondanks de aanmoedigingen van Raffy, Bella en Maggie.

Donderdag 26 maart 2020 - aflevering 7141
Willow wil uitzoeken waarom Bella zich bedacht heeft. Marilyn houdt voet bij stuk na het ongeluk van John. Raffy probeert Bella te waarschuwen voor de gevaren van het internet, maar zij heeft daar geen oren naar.

Vrijdag 27 maart 2020 - aflevering 7142
Robbo neemt Jasmine mee naar de boerderij van zijn familie. Bella ontdekt het geheim van Tommy. Justin en Marilyn brengen Raffy naar het ziekenhuis voor haar eerste dosis van het nieuwe medicijn. Justin schrikt wanneer Leah zegt dat ze Ava wil ontmoeten.

'Home and Away', iedere werkdag om 19.15 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek.

HomeandAway

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Bernard D'hooge, een zeventiger met een beginnende vorm van alzheimer, verdwijnt uit het rusthuis. Is hij weggelopen in een verwarde bui of is er meer aan de hand? Erg gelukkig was Bernard niet in het rusthuis. De verdwijning van Bernard is Nicks eerste zaak na zijn terugkeer bij de Cel Vermiste Personen en ze eist meteen een emotionele tol voor de speurder.

'Vermist', om 22.25 uur op VIER.

Dossiers