'Home and Away': inhouden week 35 online - PREVIEW (NIEUW SEIZOEN)

zaterdag 22 augustus 2015

'Home and Away' is terug! En de populaire soap heeft een nieuwe thuis gekregen op Vitaya. Deze week worden nog eens de afleveringen uitgezonden van voor de zomerstop eind mei. Vanaf maandag 31 augustus zie je gloednieuwe afleveringen.

Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:


 

! VANAF NU op VITAYA!

Maandag 24 augustus - aflevering 6146
De advocaat van Brax hoopt dat hij Sam als een ongeloofwaardige getuige kan afschilderen, maar zal zijn plan werken? Nate krijgt de echtscheidingspapieren van Sophie. Spencer en Evie bedenken het perfecte idee om geld in te zamelen voor Maddy.

Dinsdag 25 augustus - aflevering 6147
De advocaat van Brax probeert de dossiers van de politie te pakken te krijgen om te bewijzen dat Sam een motief had om Dean te vermoorden. Spencer is een beetje te enthousiast over de inzamelingsactie en hij spijbelt. Phoebes stalker Ryan breekt bij haar in terwijl iedereen in de rechtbank is.

Woensdag 26 augustus - aflevering 6148
Ricky is woest op Ash omdat hij het geld bij Angelo's heeft verstopt. Brax bekent de moord op Dean om te verhinderen dat Ash naar de gevangenis moet. Hannah probeert alleen recht te staan, maar dat loopt niet goed af. Oscar weet niet goed hoe hij met Maddy's ziekte om moet gaan.

Donderdag 27 augustus - aflevering 6149
Andy wacht de hele dag aan de deur van Hannahs slaapkamer en weigert weg te gaan tot ze met hem wil spreken. Sasha brengt het weekend met Matt door. Maddy beslist om terug naar school te gaan, ondanks haar ziekte. VJ keert terug naar Summer Bay, met Zac.

Vrijdag 28 augustus - aflevering 6150
Sasha brengt met Matt de nacht door in de diner. De volgende dag echter, loopt het fout. Ryan breekt weer in bij Phoebe en valt haar aan. Roo vertelt Zac dat Maddy terug naar school wil gaan. Nadat VJ met Jett op de vuist gaat, beseffen Zac en John dat de jongen een gezonde uitlaatklep nodig heeft om zijn verdriet te verwerken.

'Home and Away', van maandag tot vrijdag om 19.35 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu ook in onze soap-rubriek!

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
HomeandAway

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Vijftig jaar geleden leerden de bezielers van Abba elkaar kennen, veertig jaar geleden gaven ze hun laatste concert en twintig jaar geleden werd de musical 'Mamma Mia!' een wereldwijd fenomeen. De bandleden krijgen de kans om hun verhaal te vertellen, een verhaal dat begon nog voor Abba echt is ontstaan. Alle grote hits passeren de revue, afgewisseld met interviews met de vier bandleden en talloze andere artiesten en nooit eerder vertoond beeldmateriaal, onder meer van 'Mamma Mia!'.

'ABBA Forever: The Winner Takes It All', om 21.35 uur op En.

Dossiers