'Home and Away': inhouden week 19 online - PREVIEW

zaterdag 2 mei 2015

Winter of zomer, het is altijd even fijn wegdromen naar een zonnige bestemming met goudgele stranden en knappe mensen. Al is het daar ook niet altijd rozengeur en maneschijn. Dat is het beproefde recept van 'Home and Away' op VTM.

Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:


 

Maandag 4 mei - aflevering 6136
John probeert het schilderij dat Josh op de zijkant van de surfclub gemaakt heeft voor Evelyn, te verwijderen. Oscar komt te laat voor Maddy's chemosessie. Kyle denkt dat hij Kat heeft kunnen overtuigen om hem te helpen Brax' onschuld te bewijzen.

Dinsdag 5 mei - aflevering 6137
Sasha en Matt maken zich zorgen om hun relatie nu ze veel verder van mekaar verwijderd zullen zijn. Alf keert terug uit de stad. Brax twijfelt of hij schuldig moet pleiten voor een misdaad die hij niet begaan heeft, om op die manier de straf in te perken.

Woensdag 6 mei - aflevering 6138
Brax besluit om schuldig te pleiten om op die manier een lichtere straf te krijgen, voor Ricky en zijn ongeboren zoon. Matt neemt afscheid van Sasha die naar de universiteit trekt. Andy vertelt Hannah dat hij niet kan blijven vechten voor haar.

Donderdag 7 mei - aflevering 6139
Andy probeert Hannah meer ruimte te geven zodat ze zich wat opener kan opstellen. Dat loopt echter al snel fout. Nu Leah in coma ligt, voelt VJ zich alleen. Hij probeert wat troost en afleiding te zoeken bij Zac. Kyle, Ricky en Brax zijn allemaal weg, zodat Phoebe alleen thuis is. Die nacht gebeurt er iets.

Vrijdag 8 mei - aflevering 6140
Phoebe ontdekt dat ze een stalker heeft. Marilyn is nog steeds kwaad op John, die zijn best doet om het goed te maken. Ook VJ is nog steeds kwaad op Zac. Maddy krijgt koorts en moet terug het ziekenhuis in.

'Home and Away', van maandag tot vrijdag om 17.15 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu ook in onze soap-rubriek!

Herbekijk 'Home and Away'!
HomeandAway

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Snackmasters' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Marcelo Ballardin en Roger Van Damme proberen zo goed mogelijk de smaak van een echte Giant uit de Quick na te bootsen. Ruth Beeckmans gaat bij het bedrijf op zoek naar het geheim achter de snack en Koen Wauters polst hoe de chefs het er vanaf brengen. Spannend!

'Snackmasters', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers