Hoe vergaat het duo's 'Mijn Pop-uprestaurant!' tijdens hun eerste openingsweek?
Alle pop-uprestaurants hebben hun deuren geopend. De eerste service hebben ze alvast overleefd, maar vanaf nu zullen de duo's dag in dag uit paraat moeten staan om hun klanten tevreden te stellen.
En dat brengt in aflevering 7 van 'Mijn Pop-uprestaurant!' op dinsdag 7 april spanning met zich mee. De duo’s ondervinden aan den lijve hoe het is om een eigen zaak te runnen, met alle kleine en grote hindernissen.
Dries en Guus geloven rotsvast in hun aspergepop-up en zijn vastbesloten iedereen te bewijzen dat ze daar alle reden toe hebben. Dries doet zijn uiterste best om zichzelf om te scholen tot een gastheer met stijl en Guus gooit zich met ongeziene passie en gedrevenheid op zijn aspergecreaties.
In Antwerpen moeten Mieke en Lieve het nog steeds zonder chef Pieter zien te klaren, want die kan de eerste week niet meedraaien in de pop-up. De eerste dagen worden dan ook erg vermoeiend voor onervaren kok Mieke. Bovendien zijn niet alle klanten opgewassen tegen de stevige kruiding van Miekes soulfood.
Jonas en Fee lijken in Aalst stilaan iedereen voor hun paleo food te winnen. Mensen met voedselallergieën vinden bovendien vlot hun weg naar de pop-up. Maar tijdens de service is enkel het beste goed genoeg voor de perfectionistische Fee en dan is elk foutje er één te veel.
In Brussel is coach Steven er vandaag dan weer niet bij. Miguel is vastbesloten om zelf chef te worden in zijn pop-up en smijt zich met veel bezieling op zijn streetfood-gerechten. De zoektocht naar een vaste ploeg verloopt echter moeizaam. Krijgt Miguel het alleen klaargespeeld?
In Oostende kiezen Thomas en Alexia er na een moeilijke openingsservice voor om voorlopig geen à la carte meer aan te bieden. Met een vast menu hopen ze de eerste week zonder kleerscheuren door te komen. Maar hun keukenteam hebben ze nog niet helemaal op de rails. Moeten er drastische beslissingen genomen worden?
'Mijn Pop-uprestaurant!', dinsdag 7 april om 20.35 uur bij VTM.