Het weekmenu van VTM, Q2, CAZ en Vitaya

vrijdag 21 februari 2020
Foto: VTM - © DPG Media 2020

Vanaf 24 februari krijgt de VTM-kijker elke maandag om 21.40 uur een inkijk in de levensreddende job van artsen, verplegers en ambulanciers in 'De MUG'.

Wie wordt er aan elkaar gekoppeld? En volgen er ja-woorden? Dat ontdekt de VTM-kijker in de tweede aflevering van 'Blind Getrouwd', op zondag 23 februari om 19.55 uur.


In 'BEAT VTM', op maandag 24 februari om 20.35 uur, springen Olga Leyers en Margaux in de wereld van het cheerleaden.

De kleinste zangers laten hun grootste talenten zien in de vierde Blind Auditions van 'The Voice Kids', op vrijdag 28 februari om 20.40 uur.

In 'De Luizenmoeder', op woensdag 26 februari om 20.35 uur, komt de geplande schoolreis op losse schroeven te staan wanneer er plots een luizenplaag uitbreekt.

Nathalie Meskens neemt in 'Beste Kijkers', op woensdag 26 februari om 21.10 uur, opnieuw de beste fragmenten van de voorbije week door met o.a. Kamal Kharmach, Jens Dendoncker en Davy Parmentier.

In de laatste 'Holland - België', op donderdag 27 februari om 20.35 uur, nemen Niels Destadsbader, Ella Leyers en Herman Verbruggen het op tegen Nederlanders Ruben Nicolai, Nick Schilder en Simon Keizer.

Luk Alloo duikt op donderdag 27 februari om 22.05 uur opnieuw de nacht in 'Alloo in de Nacht'.

Op maandag 24 februari start 'Echte Verhalen: De Buurtpolitie' om 18.20 uur met een nieuw seizoen.

Op zaterdag 22 februari is er om 20.30 uur de tv-première van de animatiefilm 'Despicable Me 3'.

De highlights voor Q2:

Op woensdag 26 februari nemen Real Madrid CF en Manchester City FC het tegen elkaar op in de achtste finales van de UEFA Champions League. De wedstrijd is live te volgen vanaf 20.35 uur bij Q2 en op HLN.be.

Op vrijdag 28 februari is er om 22.50 uur de tv-première van 'Arachnoquake'.

De blikvangers voor Vitaya:

De verleidingsmaand wordt op woensdag 26 februari om 20.40 uur afgesloten met de tv-première van 'Passion'. De film, met Rachel McAdams, gaat over de machtsstrijd van verleiding en dominantie tussen twee vrouwen in het bedrijfsleven.

Volgende week op CAZ:

Vanaf 22 februari brengt CAZ drie zaterdagen op rij een Rambo-film. Starten doet de zender om 20.40 uur met 'First Blood'.


Lees ook:
'De MUG': een blik achter de schermen bij de spoed van ZNA Stuivenberg
Nieuwe seriezender CAZ 2 start op maandag 2 maart

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Het interventieteam wordt in bijstand gevraagd door een ambulance; een dronken man is gevallen en verzet zich bij de verzorging. Bij aankomst ziet het interventieteam dat de man niet alleen is. Het wijkteam gaat op bezoek bij een vrouw die het niet makkelijk heeft. Ze weigert hulp en het wijkteam probeert haar te overtuigen dat het zo niet langer kan. In de telecommandokamer merken ze een gevecht op; een tiental mannen gaat elkaar te lijf. Het snelle responsteam en verschillende interventieteams worden ter plaatse gestuurd. In het wijkkantoor komt een angstige man binnengewandeld; hij heeft informatie over een crystal methlab.

'Politie 24/7', om 20.45 uur op En.

Dossiers