Het najaar start op VTMKZOOM

vrijdag 31 augustus 2018

Vanaf maandag 3 september gaat Andy Peelman in zijn eerste, eigen programma 'Wakandy' alle uitdagingen aan die zijn pad kruisen. Hij meet zich met topsporters, BV's n kijkers die uitblinken in hun vakgebied.

Zo gaat hij o.a. drummen met Sean Dhondt, het nieuws lezen met Freek Braeckman en boksen tegen Freddy De Kerpel. Elke challenge gaat hij aan met veel moed en (net iets te) veel zelfvertrouwen - want Andy, Wakandy niet?


Maandag 3 september gaat ook de vrolijk absurde animatiereeks 'Elvis & Benny' van start, over de hyperactieve Elvis en zijn beste maatje Benny, die in een woestijnachtige fantasiewereld leven. Adil El Arbi verleende zijn stem aan enkele personages.

Vanaf woensdag 5 september is er elke woensdag en zondag een aflevering van 'VLOGLAB Beach #Stories', een zomerse fictiereeks met 13 vloggers, onder wie Stien Edlund, Sarah Bossuwé en Michiel Callebaut. Uniek aan deze reeks is dat de kijkers zélf bepalen hoe elke aflevering afloopt, door te stemmen via de VTM KIDS-app.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Baltimore, 1962. Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog werkt Elisa Esposito als schoonmaakster in een geheim overheidslaboratorium. Op een dag wordt er onder het toezicht van kolonel Strickland een mysterieus wezen binnengebracht in het labo. Elisa, die al sinds haar geboorte niet kan praten, kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen, en dringt de kamer binnen waar het creatuur wordt gevangengehouden. Ze ontdekt dat het om een mensachtig amfibisch wezen gaat. Het duurt niet lang voor Elisa sympathie begint te voelen voor hem. Wanneer ze te horen krijgt dat Strickland een vivisectie wil uitvoeren op het wezen, bedenkt Elisa een plan om samen met hem te vluchten.

'The Shape Of Water', film uit 2017 om 23.20 uur op VTM.

Dossiers