Het najaar start op VTMKZOOM

vrijdag 31 augustus 2018

Vanaf maandag 3 september gaat Andy Peelman in zijn eerste, eigen programma 'Wakandy' alle uitdagingen aan die zijn pad kruisen. Hij meet zich met topsporters, BV's n kijkers die uitblinken in hun vakgebied.

Zo gaat hij o.a. drummen met Sean Dhondt, het nieuws lezen met Freek Braeckman en boksen tegen Freddy De Kerpel. Elke challenge gaat hij aan met veel moed en (net iets te) veel zelfvertrouwen - want Andy, Wakandy niet?


Maandag 3 september gaat ook de vrolijk absurde animatiereeks 'Elvis & Benny' van start, over de hyperactieve Elvis en zijn beste maatje Benny, die in een woestijnachtige fantasiewereld leven. Adil El Arbi verleende zijn stem aan enkele personages.

Vanaf woensdag 5 september is er elke woensdag en zondag een aflevering van 'VLOGLAB Beach #Stories', een zomerse fictiereeks met 13 vloggers, onder wie Stien Edlund, Sarah Bossuwé en Michiel Callebaut. Uniek aan deze reeks is dat de kijkers zélf bepalen hoe elke aflevering afloopt, door te stemmen via de VTM KIDS-app.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Echte Verhalen: De Buurtpolitie' - Koen (Andy Peelman) en politiehond Barry in 'Echte Verhalen: De Buurtpolitie' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Terwijl de buurtpolitie een diefstal van dynamiet uit een legerkazerne onderzoekt, wordt het korps ook geconfronteerd met klachten over grondtrillingen in een wijk. De agenten gaan op onderzoek, maar staan voor een raadsel.

'De Buurtpolitie: De Tunnel', film uit 2017 met oa. Andy Peelman, om 20.25 uur op VTM.

Dossiers