Het najaar start op VTMKZOOM

vrijdag 31 augustus 2018

Vanaf maandag 3 september gaat Andy Peelman in zijn eerste, eigen programma 'Wakandy' alle uitdagingen aan die zijn pad kruisen. Hij meet zich met topsporters, BV's n kijkers die uitblinken in hun vakgebied.

Zo gaat hij o.a. drummen met Sean Dhondt, het nieuws lezen met Freek Braeckman en boksen tegen Freddy De Kerpel. Elke challenge gaat hij aan met veel moed en (net iets te) veel zelfvertrouwen - want Andy, Wakandy niet?


Maandag 3 september gaat ook de vrolijk absurde animatiereeks 'Elvis & Benny' van start, over de hyperactieve Elvis en zijn beste maatje Benny, die in een woestijnachtige fantasiewereld leven. Adil El Arbi verleende zijn stem aan enkele personages.

Vanaf woensdag 5 september is er elke woensdag en zondag een aflevering van 'VLOGLAB Beach #Stories', een zomerse fictiereeks met 13 vloggers, onder wie Stien Edlund, Sarah Bossuwé en Michiel Callebaut. Uniek aan deze reeks is dat de kijkers zélf bepalen hoe elke aflevering afloopt, door te stemmen via de VTM KIDS-app.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Het team van Safety First gaat een dag op cursus bij Dirks ultieme goeroe: de Nederlander Hendrik Manderfelt, schrijver van het boek Safety First. Dirk is bloednerveus. Hij verplicht iedereen in uniform te komen, maar dat ligt gevoelig bij Ingrid. Luc probeert haar op allerlei manieren op te beuren. Geen gemakkelijke opdracht, temeer omdat de knappe Vanessa ook aanwezig is. Vanessa is een ex van Smos die hem tot zijn grote frustratie niet meer herkent.

'Safety First', om 22.25 uur op Q2.

Dossiers