Heel wat wieleractie op Sporza in juni

zaterdag 25 mei 2019

Als opwarming voor de Tour de France, d wielerafspraak bij uitstek, kunnen koersliefhebbers gedurende de hele maand juni voor hun favoriete sport terecht bij Sporza.

Vanaf dit weekend tot en met de Tour de France biedt Sporza een uitgebreid wieleraanbod aan, met zowel rittenkoersen als ééndagswedstrijden.


26/05 - 09/06: Hammer Series
Dit weekend start in het Noorse Stavanger het derde seizoen van de Hammer Series, met aan de start onder meer onze landgenoot Remco Evenepoel. In de Hammer Series nemen de wielerploegen het 3 dagen lang tegen elkaar op in een klimwedstrijd, een sprintwedstrijd en een achtervolging. Na Stavanger zijn er ook nog wedstrijden in (Nederlands) Limburg en in Hongkong.

26/05: Grote Prijs Marcel Kint (Bingoal Cycling cup)
30/05: Circuit de Wallonie (Bingoal Cycling cup)
09/06 - 16/06: Critérium du Dauphiné
12/06 - 16/06: Baloise Belgium Tour
21/06: Dwars door het Hageland (Bingoal Cycling cup)
22/06: Heistse Pijl
23/06: Elfstedenronde
26/06: Halle-Ingooigem (Bingoal Cycling cup)
30/06: BK wielrennen (vrouwen)
30/06: BK wielrennen (mannen)
06/07 - 28/06: Tour de France

De Grand Départ van de Tour de France vindt dit jaar plaats in Brussel. Deze speciale gelegenheid laat Sporza niet zomaar aan zich voorbijgaan:

Op 4 juli is de ploegvoorstelling vanop de Grote Markt in Brussel live te volgen op Eén. 'Vive le Vélo' is er voor de gelegenheid al aan de vooravond van de start, op vrijdag 5 juli. De ritten op Belgische bodem op 6 en 7 juli worden integraal door Sporza uitgezonden.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2019 Kürt Rogiers (Lars), Sandrine André (Véronique) in 'Familie' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Mathias, Vronique en Lars likken hun wonden na de dramatische gebeurtenissen op de kliffen van Cap Blanc-Nez. Stefanie staat doodsangsten uit nu ze in handen is gevallen van pyromaan Elias. Hij ziet maar n uitweg: zijn enige getuige uitschakelen. Alfons doet een verrassende ontdekking. Guido spreekt duidelijke taal tegen Emma.

'Familie', om 20.00 uur op VTM.

Dossiers