Golden Globes gepresenteerd door Ricky Gervais Awards, zondag live op ZES

vrijdag 3 januari 2020

Zes zendt de glamoureuze awardshow van de Golden Globes live uit op 5 januari, de echte nachtuilen kunnen dan live genieten van de 77ste editie van de uitreiking van de Golden Globe Awards.

Voor wie toch liever geniet van zijn nachtrust is er op 8 januari ook nog de samenvatting van de show te zien op ZES, om 20.35 uur.


De prijzen ter erkenning van uitmuntendheid in film en televisie, worden uitgereikt tijdens een ceremonie in het Beverly Hilton Hotel, in Beverly Hills (Californië). De prijsuitreiking zal voor de vijfde keer gepresenteerd worden door Brits acteur en komiek, Ricky Gervais.

Onder de genomineerde zijn onder andere Scarlett Johansson, Leonardo DiCaprio en Brad Pitt te vinden. Ook de animatiefilm 'Frozen II' zou in de prijzen kunnen vallen.

'The Golden Globe Awards 2020', zondag 5 januari om 2.00 uur live op ZES.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Kamal Kharmach (foto: Eén - © VRT 2019)

Kamal Kharmach helpt Bakkerij Laurens. Melissa droomt ervan om haar bakkerij uit te breiden, echtgenoot Laurens werkt enorm lange nachten om alles draaiende te houden. Het koppel wil een betere toekomst voor hun dochter, die ze amper zien opgroeien. Kamal wil dat het koppel efficiënter gaat werken. Hij confronteert hen ook met de harde waarheid: er is geen geld om de zaak uit te breiden, erger nog: de focus moet gaan naar het redden van de zaak.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers