Goedele naar het ziekenhuis in laatste 'Het Sterke Geslacht'

zondag 6 februari 2011

In 'Het Sterke Geslacht' is het einde van de strijd der seksen in zicht. De stand is intussen 6-5 in het voordeel van de mannen en dus kunnen zij het werk in deze laatste aflevering afmaken. Maar ook de vrouwen hebben nog een laatste kans om te bewijzen dat zij de sterksten zijn. Het thema van aflevering 12 – ambitie – zal de knoop dus definitief doorhakken.

Ambitie ten top bij de kandidaten van vandaag. In de twee teams worden de krachten van jong, rijzend talent gebundeld met de ervaring van twee bekende Vlamingen die hun plaats aan de top reeds verzilverd hebben. Actrice Marieke Dilles en politica Freya Van den Bossche nemen het op tegen diens partner Willem Wallyn en JIM-geweld Sean D’Hondt.

Eén voor één lijken ze een absolute winnersmenaliteit te hebben die zeker van pas zal komen tijdens de beslissende proeven. En dat ze alles op alles zetten om de overwinning binnen te halen wordt duidelijk wanneer de eerste proef al meteen enkele slachtoffers eist. Willem loopt een schaafwonde op en Goedele bezeert zich aan een stuk hout. Ze wordt naar het ziekenhuis overgebracht… Maar dat houdt beide teams niet tegen om hun ‘ambitie’ waar te maken: de eindoverwinning binnenhalen.
 
Zullen de mannen met gewaxte benen huiswaarts keren? Moeten de vrouwen een ‘loser-tatoeage’ laten zetten? Zal het ego van de mannen een flinke boost krijgen of gaan de vrouwen nog met de ‘ambitieuze eer’ aan de haal?

'Het Sterke Geslacht', maandag 7 februari 2010 om 20.45 uur op vtm.


Persbericht vtm
Meer artikels over VTM

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Tijdens een wandeling treft Will in de sneeuw een ernstig onderkoelde vrouw aan. Daniel weet niet hoe hij moet omgaan met de ziekte van zijn ex-vrouw. De persoonlijke problemen tussen Connor en Ava laten zich ook in het ziekenhuis voelen.

'Chicago Med', om 23.40 uur op VTM.

Dossiers