Gilda De Bal vergezelt Vic De Wachter in 'Vossenstreken'

zondag 22 februari 2015

Dat Ludo Mannaerts houdt van vrouwelijk schoon, weten de trouwe kijkers van 'Vossenstreken' al enkele weken. Op maandag 23 februari wandelt er wel een heel bijzondere vrouw het leven binnen van het personage dat vertolkt wordt door Vic De Wachter: zijn eigen vrouw Gilda De Bal.

Zij kruipt in de huid van celebrity Peggy Barendsen, die het onderwerp vormt van een nieuw moordonderzoek.


Het is Christophe Van Malderen – de uitgever van een populair magazine en een gastrol voor Pieter Genard – die commissaris Sara Roose (Barbara Sarafian) aanspreekt over de zaak. Volgens een anonieme bron zou de immens populaire televisiepersoonlijkheid Peggy Barendsen begin jaren 70 haar man Bertje vermoord hebben. Wil Christophe de oplage van zijn magazine opdrijven of klopt het verhaal echt? En wat heeft Peggy’s ex-medewerker Jos Nijs, gespeeld door Mark Verstraete, met de zaak te maken?

Terwijl Stan (Karel Vingerhoets) zijn uiterste best doet om samen met zijn collega's de puzzelstukken in elkaar te doen passen, moet hij zich ook over zijn vrouw Esther (Els Olaerts) ontfermen. Zij moet immers het bed houden na een val. Koken is echter niet aan Stan besteed en dus springen collega’s Max (Jappe Claes) en Ludo in. Het onderzoek wordt op die manier eerder vanuit Stans keuken gevoerd, dan vanuit de kelder van de federale politie.

'Vossenstreken', maandag 23 februari om 21.40 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Temptation Island' - koppels (foto: VIJF - © SBS Belgium 2020)

De beelden liegen er niet om: er staat héél wat te gebeuren in het nieuwe seizoen van 'Temptation Island'. Het nieuwe seizoen start met een extra lange aflevering.

'Temptation Island', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers