Finale Euro 2008 live op VT4

zaterdag 28 juni 2008

Na 19 drukbekeken speeldagen volgt zondagavond het hoogtepunt van dit tornooi: de finale in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen op 29 juni. Dan weten we wie de opvolger van Griekenland wordt.

W


oensdagavond plaatste Duitsland zich voor de finale toen het Turkije op het laatste nippertje met 3 – 2 versloeg. Donderdagavond verpletterde La Furia Roja het verrassende Rusland van Guus Hiddink. Arshavin en co waren echter voor de tweede maal een maat te klein voor de Spanjaarden. De Russen werden weggetikt en de goals van Xavi, Güiza en Silva zorgen voor de zware 0-3 cijfers.

Carl Huybrechts neemt voor deze finale de kijker voor de laatste keer mee tot aan de grasmat. Rik De Saedeleer, Aad de Mos, Emilio Ferrera en Marc Degryse analyseren de match, de ploegen die aantreden en de hoogtepunten van dit EK. Gui Polspoel en Eddy Snelders verzorgen het commentaar vanuit het Ernst Happel stadion.

In Hotel Regina' komt Tom Waes onverwachts terug met een speciale missie: om waardig afscheid te nemen van dit EK en van Wengen onderneemt hij een poging om de VT4-vlag op de top van de Jungfrau (4158 meter) neer te planten. Goedele Liekens en Carl Huybrechts overlopen de hoogtepunten van hun verblijf in Hotel Regina.

19.30 uur: Duitsland – Spanje: live verslag vanuit het Ernst Happel stadion in Wenen:

Presentatie: CARL HUYBRECHTS
Commentaar: GUI POLSPOEL
Co-Commentaar: EDDY SNELDERS
Studiogast: Rik De Saedeleer, Emilio Ferrera, Aad de Mos en Marc Degryse

Aftrap: 20.45 uur

'Hotel Regina' met o.a. Tom Waes en Goedele Liekens, zondag 29 juni vanaf 19.30 uur op VT4.

DOSSIER: Euro 2008 (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Kamal Kharmach in 'Andermans Zaken'

Twee broers richtten enkele jaren geleden een oorlogsmuseum op, een emotioneel eerbetoon aan hun vader, een Engelse soldaat. Kamal is onder de indruk van de collectie, maar ziet al snel dat er op verschillende vlakken nog groeimarge zit. Voor de broers is het museum een hobby, maar Kamal wil dat ze het museum als een volwaardige onderneming runnen.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers