'Familie': week 5 (2020) - PREVIEW

zaterdag 25 januari 2020
Foto: VTM - © DPG Media 2020

Wie heeft er een beertje achtergelaten aan de gedenksteen van Kasper? Mathias denkt het spel slim te spelen, hij bespeelt ook Peter. De uitstap van Patrick en Jenny loopt anders dan verwacht. Mieke heeft twijfels bij een voorstel van Mathias en Iris lucht haar hart bij Zjef. Benny probeert te bemiddelen en Amélie verrast Jonas in de Jan & Alleman. Mathias, Véronique en Lars staan voor een belangrijk moment.

 Maandag 27 januari 2020 - aflevering 6539

Mathias krijgt van Cédric belangrijk nieuws te horen en tast zijn mogelijkheden af. Iris is niet zeker over haar gevoelens. Peter vraagt Amélie om een uitleg. Cédric bezoekt de gedenksteen van Kasper en wil weten wie er een beertje heeft achtergelaten. Patrick vertrekt met Jenny op uitstap.

Dinsdag 28 januari 2020 - aflevering 6540
Mieke verzwijgt haar problemen voor Jan. Mathias denkt het spel slim te spelen en bespeelt ook Peter. Brigitte vertelt Jonas over de vacature in de Jan & Alleman. Véronique wil geen gedoe met Mathias en doet Lars een voorstel. Patrick besluit al zijn moed bij elkaar te rapen.

Woensdag 29 januari 2020 - aflevering 6541
Lars is bang voor de risico's die Véronique neemt. Iris zit met twijfels, maar krijgt steun van Cédric. Mathias zet alles op alles om zijn hachje te redden. Jonas waagt zijn kans en solliciteert in de Jan & Alleman. Het tripje van Jenny en Patrick loopt anders af dan verwacht.

Donderdag 30 januari 2020 - aflevering 6542
Lars voelt de spanning oplopen en is er niet gerust in. Mieke heeft ondertussen twijfels bij het voorstel van Mathias. Anna merkt de zwangerschap van Véronique op. Jenny ontdekt dat Jonas opnieuw heeft gelogen. Iris lucht haar hart bij Zjef, maar hij geeft haar weinig hoop.

Vrijdag 31 januari 2020 - aflevering 6543
Mieke moet een knoop doorhakken. Hanne en Quinten moeten op zoek naar een nieuwe crèche, iets waar vooral Quinten het moeilijk mee heeft. Benny probeert te bemiddelen tussen Patrick en Jenny. Amélie verrast Jonas in de Jan & Alleman. Voor Véronique, Lars en Mathias breekt een spannend moment aan.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Temptation Island' - koppels (foto: VIJF - © SBS Belgium 2020)

De beelden liegen er niet om: er staat héél wat te gebeuren in het nieuwe seizoen van 'Temptation Island'. Het nieuwe seizoen start met een extra lange aflevering.

'Temptation Island', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers