'Familie': week 49 (2019) - PREVIEW

zaterdag 30 november 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Lars zit diep in de put, Cédric probeert door te dringen tot zijn moeder. Iris hoort een vreemd verhaal, Jenny voelt zich schuldig. De avond van Hanne en Quinten verloopt anders dan verwacht. Peter neemt afstand van Iris. Patrick heeft het moeilijk, Gloria krijgt schokkend nieuws.

 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:  

Maandag 2 december 2019 - aflevering 6499
Mieke krijgt te horen dat Mathias zijn intrek wil nemen in de brouwerij. Niko smeedt ondertussen andere plannen. Jonas moet alles uit de kast halen om Brigitte te overtuigen. Peter besluit dan toch terug te gaan sporten en loopt in de fitness Iris tegen het lijf. Lars zit in de put en zoekt troost bij Mieke en Amélie.

Dinsdag 3 december 2019 - aflevering 6500
Quinten moet zijn squashavond met Zjef afzeggen. Cédric zoekt tevergeefs aansluiting bij zijn moeder. Zij wil haar problemen liever niet delen met haar zoon. Patrick vangt een confronterend gesprek tussen Benny en Robyn op. Iris hoort op haar beurt een vreemd verhaal over Gloria en Peter. Mieke en Niko gaan eten bij Lars.

Woensdag 4 december 2019 - aflevering 6501
Benny vraagt Stefanie om nogmaals met Patrick te praten. Jenny voelt zich schuldig. Brigitte ergert zich wanneer Amélie op Fashion de werkzaamheden aan haar appartementsblok komt bespreken met Jonas. Hij weigert nog langer hun speelbal te zijn. De avond van Hanne en Quinten draait anders uit dan verwacht.

Donderdag 5 december 2019 - aflevering 6502
Gloria reageert jaloers op een voorstel van Mathias. Patrick merkt dat Stefanie het leuk vindt om fietsen te herstellen. Met Jan praat hij over zijn problemen. Véronique besluit zich op haar zoon te focussen. Iris merkt dat Peter liever niet meer met haar wil gaan sporten.

Vrijdag 6 december 2019 - aflevering 6503
Véronique en Cédric staan goedgeluimd op. Iris is minder spraakzaam dan anders. Brigitte gaat door het lint wanneer Amélie opnieuw opduikt op Fashion. Stefanie is bang dat Patrick in een zwart gat zal belanden. Gloria krijgt van Cédric schokkend nieuws te horen. Lars heeft Mieke iets op te biechten.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Een ongeziene inkijk in het werk dat Brandweer Zone Antwerpen heeft verricht op 15 januari 2018, toen drie huizen instortten na een zware explosie op de Paardenmarkt. De helmcamera's gingen mee in het puin waar de cameraploegen niet verder konden.

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers