'Familie': week 48 (2019) - PREVIEW

zaterdag 23 november 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Deze week in 'Familie' bijt Jan van zich af én heeft hij een belangrijke stap gezet. Patrick negeert de klachten, Peter vindt nergens nog steun. Quinten spant samen met Zjef. Mathias smeedt plannen met de brouwerij.

 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:  

Maandag 25 november 2019 - aflevering 6494
Jan zet een belangrijke stap en doet Mieke een voorstel. Ook naar Peter en Mathias toe spreekt hij duidelijke taal. Hanne en Quinten starten met hun 24 uur sofahangen en bingewatchen. Een grotere uitdaging dan ze dachten. Véronique heeft het moeilijk en lucht haar hart bij Iris. Lars neemt Mieke in vertrouwen.

Dinsdag 26 november 2019 - aflevering 6495
Hanne en Quinten zetten dapper door. Patrick blijft doen alsof er niets aan de hand is. Ook Stefanie weet niet tot hem door te dringen. Voor Jan is de vernedering compleet. Hij onderneemt actie. Amélie probeert met Jonas te praten. Iris voelt dat Peter ergens mee worstelt.

Woensdag 27 november 2019 - aflevering 6496
Inez wil de waarheid horen van Gloria. Voor Mieke en Niko komt hun verhuis heel dichtbij. Ze brengen alles in gereedheid om de brouwerij te verlaten. Stefanie heeft nog steeds geen flauw idee van welke job ze wil doen. Jenny voelt dat er iets aan de hand is met Patrick, maar hij zwijgt in alle talen. Amélie krijgt slecht nieuws.

Donderdag 28 november 2019 - aflevering 6497
Jenny wil dat Amélie Jonas met rust laat. Patrick heeft geen oren naar het advies van Benny. Peter vindt geen steun bij Véronique en krijgt er bovendien flink van langs van Anna. Véronique zelf is ondertussen ten einde raad. Ze zoekt steun bij Iris.

Vrijdag 29 november 2019 - aflevering 6498
Véronique heeft tijd voor zichzelf nodig. Amélie zet Peter onder druk in de Jan & Alleman: ze wil meer vrije tijd om met haar verbouwingen bezig te zijn. Quinten probeert samen te spannen met Zjef. Stefanie, Robyn en Benny bundelen hun krachten om Patrick te helpen. Mathias smeedt plannen met de vrije kamer in de brouwerij.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Nadat ze haar job is kwijtgeraakt, neemt de alleenstaande moeder Nicky een baantje aan bij een warenhuis om wat geld bij te verdienen. Door de tussenkomst van een mysterieuze vreemdeling moet ze plots voor kerstman gaan spelen. Ze heeft aanvankelijk veel schrik om te worden ontmaskerd, maar al snel blijkt de rol van goedheilig man haar wonderwel te liggen.

'Christmas at Cartwright's', film uit 2014 met oa. Alicia Witt en Gabriel Hogan, om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers