'Familie': week 48 (2019) - PREVIEW

zaterdag 23 november 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Deze week in 'Familie' bijt Jan van zich af én heeft hij een belangrijke stap gezet. Patrick negeert de klachten, Peter vindt nergens nog steun. Quinten spant samen met Zjef. Mathias smeedt plannen met de brouwerij.

 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:  

Maandag 25 november 2019 - aflevering 6494
Jan zet een belangrijke stap en doet Mieke een voorstel. Ook naar Peter en Mathias toe spreekt hij duidelijke taal. Hanne en Quinten starten met hun 24 uur sofahangen en bingewatchen. Een grotere uitdaging dan ze dachten. Véronique heeft het moeilijk en lucht haar hart bij Iris. Lars neemt Mieke in vertrouwen.

Dinsdag 26 november 2019 - aflevering 6495
Hanne en Quinten zetten dapper door. Patrick blijft doen alsof er niets aan de hand is. Ook Stefanie weet niet tot hem door te dringen. Voor Jan is de vernedering compleet. Hij onderneemt actie. Amélie probeert met Jonas te praten. Iris voelt dat Peter ergens mee worstelt.

Woensdag 27 november 2019 - aflevering 6496
Inez wil de waarheid horen van Gloria. Voor Mieke en Niko komt hun verhuis heel dichtbij. Ze brengen alles in gereedheid om de brouwerij te verlaten. Stefanie heeft nog steeds geen flauw idee van welke job ze wil doen. Jenny voelt dat er iets aan de hand is met Patrick, maar hij zwijgt in alle talen. Amélie krijgt slecht nieuws.

Donderdag 28 november 2019 - aflevering 6497
Jenny wil dat Amélie Jonas met rust laat. Patrick heeft geen oren naar het advies van Benny. Peter vindt geen steun bij Véronique en krijgt er bovendien flink van langs van Anna. Véronique zelf is ondertussen ten einde raad. Ze zoekt steun bij Iris.

Vrijdag 29 november 2019 - aflevering 6498
Véronique heeft tijd voor zichzelf nodig. Amélie zet Peter onder druk in de Jan & Alleman: ze wil meer vrije tijd om met haar verbouwingen bezig te zijn. Quinten probeert samen te spannen met Zjef. Stefanie, Robyn en Benny bundelen hun krachten om Patrick te helpen. Mathias smeedt plannen met de vrije kamer in de brouwerij.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Australië, het land dat in de tijd van de dinosaurussen op drift raakte. Hier tref je merkwaardige en wonderlijke dieren aan die je nergens anders ter wereld vindt. In de jungle ontmoeten we de kasuaris, een van de gevaarlijkste vogels op aarde. Meer in het binnenland trotseren kangoeroes en wombats sneeuwstormen en bossen vol gombomen worden bevolkt door nooit eerder geziene roofdieren. In het rode woestijnhart van het continent drinken reptielen via hun huid en gaan grote zwermen grasparkieten op zoek naar water. Op verborgen eilanden zwerft de Tasmaanse duivel rond en in zee komen duizenden haaien samen voor een heel speciale gebeurtenis.

'Seven Worlds, One Planet: Australia', om 20.55 uur op Canvas.

Dossiers