'Familie': week 46 (2019) - PREVIEW

zaterdag 9 november 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Peter en Gloria zwijgen in alle talen, Mathias is ontgoocheld in Peter. Het nieuws van Mieke en Niko komt hard aan bij Zjef en Rudi. Hanne en Quinten hebben het moeilijk. Patrick heeft last aan zijn vingers en Amélie stelt Jonas gerust. Niko krijgt een fantastisch verjaardagscadeau. Zowel Iris als Lars gaan een lastig gesprek aan met Véronique.

 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:  

Maandag 11 november 2019 - aflevering 6484
Inez voelt aan dat er iets is gebeurd tussen Peter en Gloria. Zij blijven echter in alle talen zwijgen. Robyns bezorgdheid maakt plaats voor boosheid. Jonas voelt een afstand tussen hem en Amélie en vermoedt dat zijn contact met Brigitte aan de basis ligt. Peter en Mathias verschillen steeds vaker van mening.

Dinsdag 12 november 2019 - aflevering 6485
Mieke en Niko hebben Zjef en Rudi belangrijk nieuws te vertellen. Dat komt hard aan. Rudi vindt dat Niko zwaarder wordt gestraft dan hijzelf. Robyn vreest dat Amélie het hart van Jonas zal breken. Hij krijgt ondertussen meer verantwoordelijkheid van Brigitte. Mathias is ontgoocheld in Peter. Amélie heeft een probleem.

Woensdag 13 november 2019 - aflevering 6486
Amélie hoort van Brigitte dat Jonas meer verantwoordelijkheden heeft gekregen. Mieke probeert Rudi en Zjef gerust te stellen. Guido stelt Mieke en Niko ondertussen voor om Jan uit te nodigen voor een etentje. Hanne en Quinten beleven moeilijke tijden. Lars zet Mathias onder druk, maar doet ook een ontdekking...

Donderdag 14 november 2019 - aflevering 6487
Véronique is Lars een uitleg verschuldigd, maar lijkt die niet te kunnen geven. Jonas ontdekt dat Amélie problemen heeft. Peter polst bij Inez naar de vorige relaties van Gloria. Patrick ondervindt last aan zijn vingers, Robyn wil dat hij een dokter raadpleegt. Mieke en Jenny proberen in te praten op Jan.

Vrijdag 15 november 2019 - aflevering 6488
Amélie kan Jonas geruststellen. Jan heeft een besluit genomen en licht Mieke in. Niko krijgt een geweldig verjaardagscadeau. Stiekem hoopt hij ook dat Peter en Mathias hem zullen terugvragen als brouwer. Iris voelt dat er iets speelt bij Véronique en spreekt haar erover aan. Ook met Lars moet Véronique een moeilijk gesprek aangaan.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Seymour 'Swede' Levov, ooit een legendarisch atleet op de middelbare school en nu een succesvol zakenman, is getrouwd met de voormalige schoonheidskoningin Dawn. Zijn quasi perfecte leven wordt overhoop gegooid wanneer hun dochter Merry wordt beschuldigd van een terroristische aanslag en vervolgens spoorloos verdwijnt. Swede zet alles op alles om haar te vinden en zijn gezin te herenigen.

'American Pastoral', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers