'Familie': week 44 (2019) - PREVIEW

zaterdag 26 oktober 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Véronique neemt een verrassende beslissing, Mieke vraagt Guido om met Jan te praten. Robyn en Benny praten met Vince. Amélie speelt een gevaarlijk spel en Gloria is in haar nopjes. Anna probeert Jan te troosten. Cédric en Véronique hebben het moeilijk.

 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:  

Maandag 28 oktober 2019 - aflevering 6474
Lars is verrast door de beslissing van Véronique. Via Jonas komt hij ook onthutsend nieuws te weten over Amélie. Mieke ziet dat Niko zich schuldig voelt. Ze vraagt Guido om met Jan te praten. Robyn en Benny hebben een gesprek met Vince.

Dinsdag 29 oktober 2019 - aflevering 6475
Guido probeert de ruzie met Stefanie goed te maken. Hij besluit Benny erbij te betrekken. Jonas heeft Amélie iets op te biechten. Véronique schakelt Peter in om te bemiddelen bij Cédric. Gloria voelt zich minderwaardig tegenover Véronique en wil haar beter leren kennen.

Woensdag 30 oktober 2019 - aflevering 6476
Stefanie wordt verteerd door twijfels. Ook Hanne en Quinten merken haar problemen op. Mathias gaat met Cédric praten. Véronique zet haar strijd ondertussen dapper verder. Robyn vindt dat Benny misbruik maakt van Vince. Niko wil een gesprek aangaan met Guido. Amélie speelt met vuur.

Donderdag 31 oktober 2019 - aflevering 6477
Guido wil niet dat Hanne en Quinten zich nog langer bemoeien. Zijn woorden vallen Hanne zwaar. Rudi reageert onthutst op wat Lars hem vertelt. Ook Cédric heeft het moeilijk. Hij neemt Iris in vertrouwen. Amélie vraagt Lars ondertussen om haar en Jonas met rust te laten. Gloria is in haar nopjes omdat Véronique komt eten.

Vrijdag 1 november 2019 - aflevering 6478
Gloria reageert haar frustraties af op Peter. Hij probeert zich te verontschuldigen. Anna is getuige van een discussie tussen Jan en Guido. Ze probeert haar zoon te troosten. Stefanie en co herdenken Evy op deze bijzondere dag. Ook voor Cédric en Véronique hebben het moeilijk. Robyn krijgt slecht nieuws.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Amerika, eind jaren 30. Henri Young wordt in de gevangenis van Alcatraz opgesloten omdat hij vijf dollar heeft gestolen om zijn zusje eten te kunnen geven. Hij probeert te ontsnappen, maar wordt gevat en wordt het slachtoffer van gevangenisdirecteur Milton Glenn. Henry brengt drie jaar in een isoleercel door, wordt regelmatig geslagen en ziet geen greintje licht. Wanneer hij eindelijk de toelating krijgt om naar de andere gevangenen terug te keren, vermoordt hij degene die hem heeft verraden voor het oog van honderden getuigen. De gaskamer lijkt onafwendbaar. Henri zal immers voor moord met voorbedachten rade veroordeeld worden. Maar dan wordt zijn - naar alle schijn hopeloze - zaak toevertrouwd aan de beginnende advocaat James Stamphill.

'Murder in the First', om 23.25 uur op Eén.

Dossiers