'Familie': week 39 (2019) - PREVIEW

zaterdag 21 september 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

'Familie' is geliefd bij jong en oud. Heel wat grote namen maken deel uit van de cast. Doe daarbij nog de gevarieerde verhaallijnen en dat maakt de soap tot d ideale start van de tv-avond. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees onze preview!

 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:  

Maandag 23 september 2019 - aflevering 6449
Quinten spoort Hanne aan om haar schuldgevoel los te laten. Voor Amélie breekt een belangrijke dag aan: ze verhuist naar haar eigen appartement. Jonas neemt op zijn beurt zijn intrek bij Benny en Robyn. Benny loopt op de toppen van zijn tenen. Véronique neemt het Lars kwalijk dat hij Mathias heeft opgezocht.

Dinsdag 24 september 2019 - aflevering 6450
Benny vangt bot bij Jonas. Peter helpt Amélie bij haar verhuis en belooft om voor meubels te zorgen. Guido krijgt het moeilijk wanneer hij Stefanie ziet. Zjef weet niet meer hoe hij zich moet gedragen tegenover Rudi. Mathias wil weten waarom Véronique hem niet naar de politie heeft laten gaan na de dood van Marie.

Woensdag 25 september 2019 - aflevering 6451
Stefanie annuleert haar therapiesessie. Lars maakt zich zorgen over Amélie en zoekt Rudi op. Thuis merkt hij dat Véronique zich voor hem afsluit. Zij lucht haar hart bij Iris en heeft ook Cédric iets belangrijks te vertellen. Jonas ontfermt zich over Vince, de zoon van een vriend in de gevangenis.

Donderdag 26 september 2019 - aflevering 6452
Mieke staat voor een moeilijke confrontatie. Peter polst naar het verleden van Gloria. Lars blijft maar piekeren over Amélie. Brigitte wil dat hij haar loslaat en plant een verrassingsbezoek aan haar dochter. Rudi zoekt Zjef op in de Foodbar. Robyn maakt zich zorgen over Stefanie, maar Benny gelooft dat het de goede kant met haar opgaat.

Vrijdag 27 september 2019 - aflevering 6453
Jonas neemt Robyn in vertrouwen over Vince. Zij wil de jongen opvangen, maar Benny reageert weinig enthousiast. Robyn vraagt raad aan Mieke. Amélie wacht op nieuws van Peter over haar meubels. Stefanie krijgt een nieuwe paniekaanval. Gloria zet Cédric op zijn plaats. Iris heeft de grootste moeite om werk te vinden. Rudi zoekt Véronique op bij Fashion.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

Voormalig special forces-soldaat Jack Tuliver is de laatste jaren aan de slag als professioneel dief op het Europese vasteland. Zijn nieuwste opdracht bestaat erin drie geldwagens te bestelen, die samen de opbrengsten van 20 casino's vervoeren. De overval krijgt echter een verrassende wending wanneer een derde partij zich in de strijd mengt. Tuliver kan ontsnappen maar neemt - zonder hij het goed en wel beseft - een kostbaar schilderij van Van Gogh mee. De criminelen die hij net heeft afgeschud, willen het - koste wat het kost - in handen krijgen, terwijl ook de Roemeense politie en zelfs de NAVO zich met de kwestie bemoeit.

'7 Seconds', om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers