'Familie': week 36 (2019) - PREVIEW

zaterdag 31 augustus 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

De familie wordt op de hoogte gesteld van Jan's ongeval. Niko en Rudi kateren uit, Cédric heeft het moeilijk. Iris zoekt contact met Véronique. Quinten en Hanne hebben een meningsverschil. Lars is woedend op Amélie. De familie komt samen voor een belangrijk moment.

 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:  

Maandag 2 september 2019 - aflevering 6434
Het nieuws over wat er zich heeft afgespeeld verspreidt zich in de familie. Zjef treft Rudi stomdronken aan in de zetel. Mieke krijgt een belangrijk telefoontje, maar Niko is met geen stokken wakker te krijgen. Cédric heeft het moeilijk.

Dinsdag 3 september 2019 - aflevering 6435
Hanne en Quinten verschillen van mening. Cédric neemt afstand van Véronique. Rudi ontwaakt met een stevige kater. Benny bedenkt een plan om Alfons bij zich te houden. Anna en Albert bezoeken Peter, maar krijgen van hem geen goed nieuws te horen.

Woensdag 4 september 2019 - aflevering 6436
Rudi voelt zich ziek, maar kan rekenen op de goede zorgen van Zjef. Niko probeert ondertussen verder op hem in te praten. Albert slaat alarm bij Peter en vraagt hem om een goed woordje te doen bij Cédric. Laurens laat opnieuw van zich horen.

Donderdag 5 september 2019 - aflevering 6437
Niko haalt zijn slag thuis. Quinten heeft een cadeautje voor Hanne, maar zij ergert zich aan zijn gedrag. Peter praat met Cédric, maar lijkt niet tot hem door te kunnen dringen. Iris zoekt contact met Véronique.

Vrijdag 8 september 2019 - aflevering 6438
Zjef merkt dat Rudi onrustig slaapt en confronteert hem met zijn gedrag. De familie verzamelt voor een belangrijk moment. Robyn krijgt ondertussen een verrassend telefoontje. Ze licht Patrick en Benny in. Lars reageert razend op een bekentenis van Amélie. Niko lijkt dan toch op zijn beslissing terug te komen. Cédric wil bij Kasper zijn.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers