'Familie': week 22 (2019) - PREVIEW

zaterdag 25 mei 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Heeft Véronique het bij het rechte eind over Marie en Mathias? Ze wil alleszins Iris helpen en zo de waarheid te weten komen. Stefanie moet opnieuw een brandende auto blussen. En Jelle dreigt de pedalen te verliezen.

 


 

 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 27 mei 2019 - aflevering 6404
Niko spreekt duidelijke taal tegen Amélie. Wout ziet Inez bij Jelle thuis vertrekken en trekt zijn conclusies. Jelle zelf houdt de lippen op elkaar tegenover Peter. Véronique bedenkt een plan om Marie te vinden. Zjef doet een ontdekking in de Foodbar. Robyn nodigt haar collega Johan uit.

Dinsdag 28 mei 2019 - aflevering 6405
Johan bedankt Robyn voor haar steun. Alfons gooit Benny beschuldigingen naar het hoofd. Lucas voert de druk op Emma en Guido verder op. Stefanie neemt Hanne in vertrouwen over Laurens. Véronique hoopt meer over Marie te weten te komen via haar voormalige werkgever in Londen.

Woensdag 29 mei 2019 - aflevering 6406
Amélie heeft Lars iets op te biechten. Stefanie en Hanne willen een tripje naar Parijs boeken om er Emma's vrijgezellen te vieren. Véronique voelt Mathias aan de tand. Lars raadt haar aan het onderzoek door een detective te laten doen. Mieke en Niko krijgen nieuws te horen over het onderzoek naar Iris.

Donderdag 30 mei 2019 - aflevering 6407
SPeter zoekt Gloria op in de Jan & Alleman. Zjef en Rudi gaan op daguitstap en vragen Mieke en Niko mee. Cédric reageert geschokt op wat hij van Mathias te horen krijgt. Stefanie moet opnieuw een brandende auto gaan blussen. De interventie neemt echter een schrikwekkende wending.

Vrijdag 31 mei 2019 - aflevering 6408
Alfons daagt niet op in het dagcentrum. Benny denkt erover na om Johan en Rik financieel te ondersteunen. Peter nodigt Gloria uit. Jelle slaagt er tot zijn grote frustratie niet in om contact te krijgen met Inez. Op een feestje in de Jan & Alleman dreigt hij de pedalen te verliezen.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenzaam' - Anouck (foto: Canvas - © VRT/De chinezen 2019)

Uit recent onderzoek blijkt dat acht op de tien Vlaamse jongeren tussen achttien en vijfentwintig jaar zich regelmatig eenzaam voelen. 'The Connected World' belooft verbinding, maar het tegendeel is waar. Hoe komt het dat zoveel jongeren in onze samenleving zich eenzaam voelen? Wat opvalt bij deze jonge generatie is dat die eenzaamheid heel vaak te maken heeft met de zoektocht naar hun identiteit. Wie ben ik en waar is mijn plaats in deze wereld?

'Eenzaam', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers