'Familie': week 21 (2019) - PREVIEW

zaterdag 18 mei 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Hoe zit het deze week in 'Familie'? De seizoensfinale komt steeds dichterbij, dus dat betekent dat de spanning ook steeds hoger oploopt. Benieuwd hoe het verhaal verder gaat? Lees snel onze PREVIEW!

 


 

 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 20 mei 2019 - aflevering 6399
Véronique lijkt door te dringen tot Peter. Jelle brengt hem ondertussen op een nieuw idee. Emma heeft het moeilijk na een bezoekje van Lucas. Ze lucht haar hart bij Zjef. Stefanie denkt dat ze geviseerd wordt. En ze denkt ook te weten door wie. Niko wordt beboet door de fiscus. Jelles geluk is van korte duur.

Dinsdag 21 mei 2019 - aflevering 6400
Jelle laat zich niet provoceren door Wout. Mieke is boos op Niko omdat hij de zware boete voor haar heeft verzwegen. Brigitte solliciteert bij Fashion. Peter doet Mathias een verleidelijk voorstel. Benny hoopt Stefanie te verrassen met een genereus cadeau.

Woensdag 22 mei 2019 - aflevering 6401
Lars neemt de sollicitatie van Brigitte in overweging. Véronique, Mieke en Jenny proberen hem echter op andere gedachten te brengen. Véronique vindt dat Mathias zich vreemd gedraagt. Peter probeert Mieke en Hanne voor zijn kar te spannen. Stefanie ontvangt een nieuwe gast in haar B&B.

Donderdag 23 mei 2019 - aflevering 6402
Stefanie en Hanne zijn op slag gecharmeerd door Elias. Quinten reageert jaloers. Peter krijgt een nieuwe opdoffer en werkt zijn frustraties uit op Gloria. Zij is daar echter absoluut niet mee gediend. Véronique krijgt Iris eindelijk te zien en confronteert haar met haar vermoedens.

Vrijdag 24 mei 2019 - aflevering 6403
Emma neemt Zjef in vertrouwen. Elias helpt Stefanie over haar angst heen. Tussen Peter en Gloria lopen de gemoederen hoog op. Robyn wil haar collega Johan en zijn ziek zoontje Rik uitnodigen voor een etentje. Bij Fashion eist Brigitte meteen haar plek op.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

In de vroege jaren 1960, in volle Koude Oorlog, moeten CIA-agent Napoleon Solo en KGB-spion Illya Kuryakin samenwerken wanneer er een mysterieuze organisatie opduikt die het broze nucleaire machtsevenwicht tussen hun beider naties wil destabiliseren.

'The Man from U.N.C.L.E', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers