'Familie': week 21 (2019) - PREVIEW

zaterdag 18 mei 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Hoe zit het deze week in 'Familie'? De seizoensfinale komt steeds dichterbij, dus dat betekent dat de spanning ook steeds hoger oploopt. Benieuwd hoe het verhaal verder gaat? Lees snel onze PREVIEW!

 

 

 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 20 mei 2019 - aflevering 6399
Véronique lijkt door te dringen tot Peter. Jelle brengt hem ondertussen op een nieuw idee. Emma heeft het moeilijk na een bezoekje van Lucas. Ze lucht haar hart bij Zjef. Stefanie denkt dat ze geviseerd wordt. En ze denkt ook te weten door wie. Niko wordt beboet door de fiscus. Jelles geluk is van korte duur.

Dinsdag 21 mei 2019 - aflevering 6400
Jelle laat zich niet provoceren door Wout. Mieke is boos op Niko omdat hij de zware boete voor haar heeft verzwegen. Brigitte solliciteert bij Fashion. Peter doet Mathias een verleidelijk voorstel. Benny hoopt Stefanie te verrassen met een genereus cadeau.

Woensdag 22 mei 2019 - aflevering 6401
Lars neemt de sollicitatie van Brigitte in overweging. Véronique, Mieke en Jenny proberen hem echter op andere gedachten te brengen. Véronique vindt dat Mathias zich vreemd gedraagt. Peter probeert Mieke en Hanne voor zijn kar te spannen. Stefanie ontvangt een nieuwe gast in haar B&B.

Donderdag 23 mei 2019 - aflevering 6402
Stefanie en Hanne zijn op slag gecharmeerd door Elias. Quinten reageert jaloers. Peter krijgt een nieuwe opdoffer en werkt zijn frustraties uit op Gloria. Zij is daar echter absoluut niet mee gediend. Véronique krijgt Iris eindelijk te zien en confronteert haar met haar vermoedens.

Vrijdag 24 mei 2019 - aflevering 6403
Emma neemt Zjef in vertrouwen. Elias helpt Stefanie over haar angst heen. Tussen Peter en Gloria lopen de gemoederen hoog op. Robyn wil haar collega Johan en zijn ziek zoontje Rik uitnodigen voor een etentje. Bij Fashion eist Brigitte meteen haar plek op.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' (foto: Canvas - © VRT/Deklat Binnen 2019)

Exact 50 jaar geleden won Eddy Merckx zijn eerste Ronde van Frankrijk. Om dat te vieren, wijdt 'De Kleedkamer' twee afleveringen aan La Grande Boucle. Ruben trekt naar wielerbaan La Cipale, in het bos van Vincennes. Met Jos De Cauwer, Johan Bruyneel, Dirk Demol en Rudy Pevenage buigt Ruben zich over de vraag wat het betekent om de Ronde van Frankrijk te winnen als ploegleider en hoe ver men moet gaan om die overwinning in de wacht te slepen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers