'Familie': week 12 (2020) - PREVIEW

zaterdag 14 maart 2020
Foto: VTM - © DPG Media 2020

In 'Familie' lijken ze vooralsnog geen last te hebben van het coronavirus. Daar hebben ze andere problemen aan hun hoofd. Zoals de nieuwe naam voor Fashion bijvoorbeeld. Om maar te zwijgen van Amélie. En hoe moet het verder tussen Patrick en Jenny. En tussen Benny en Liesbeth? Stof genoeg om er alweer een boeiende nieuwe week van te maken.

 Maandag 16 maart 2020 - aflevering 6574

Cédric heeft het moeilijk omdat Alex de boot afhoudt. Stefanie en Patrick blijven een dubbel gevoel overhouden aan de situatie met Benny. Jenny vindt dat Patrick moet ingrijpen. Tony triomfeert in het woonzorgcentrum. Lars krijgt een interessant aanbod.

Dinsdag 17 maart 2020 - aflevering 6575
Véronique moedigt Lars aan, maar krijgt daar al snel spijt van. Patrick krijgt het zwaar te verduren en neemt een drastische beslissing. Iris legt de vinger op de wonde in de ruzie tussen Zjef en Rudi. Alex laat zich overhalen om terug aan de slag te gaan.

Woensdag 18 maart 2020 - aflevering 6576
Tussen Jan en Patrick borrelen al snel de eerste conflicten op. Liesbeth nodigt Benny uit op haar vernissage in Amsterdam. Jonas praat met Jenny en Patrick. Véronique worstelt met het voorstel van Lars en ziet maar één oplossing.

Donderdag 19 maart 2020 - aflevering 6577
Brigitte doorziet de slinkse plannen van Véronique en heeft er haar eigen mening over. Hanne heeft stilaan haar grens bereikt met het lawaai van de buurman. Jan, Jonas en Brigitte broeden op een idee.

Vrijdag 20 maart 2020 - aflevering 6578
Lars doet Véronique een ultiem tegenvoorstel. De manier waarop de nieuwe naam van Fashion is gekozen veroorzaakt irritatie onder het personeel. Cédric heeft opnieuw een afspraak met Alex. Hanne slaat in paniek.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Bernard D'hooge, een zeventiger met een beginnende vorm van alzheimer, verdwijnt uit het rusthuis. Is hij weggelopen in een verwarde bui of is er meer aan de hand? Erg gelukkig was Bernard niet in het rusthuis. De verdwijning van Bernard is Nicks eerste zaak na zijn terugkeer bij de Cel Vermiste Personen en ze eist meteen een emotionele tol voor de speurder.

'Vermist', om 22.25 uur op VIER.

Dossiers