'Familie': week 11 (2019) - PREVIEW

zaterdag 9 maart 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

'Familie' is geliefd bij jong en oud. Heel wat grote namen maken deel uit van de cast. Doe daarbij nog de gevarieerde verhaallijnen en dat maakt de soap tot d ideale start van de tv-avond. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees onze preview!

 


 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 11 maart 2019 - aflevering 6349
Marie probeert op Iris in te praten. Lars is zwaar teleurgesteld. Véronqiue besluit bovendien om een eigen kantoorruimte te zoeken voor Dress & Play. Brigitte probeert handig gebruik te maken van de situatie. Benny weet zich geen raad met zichzelf.

Dinsdag 12 maart 2019 - aflevering 6350
Niko wil meer jongeren naar de Jan & Alleman trekken. Hij denkt eraan om een after school party te organiseren, dik tegen de zin van Jan. Mathias probeert te bemiddelen. Benny nodigt zijn kinderen thuis uit. Het blije weerzien verloopt voor Alfons echter in mineur.

Woensdag 13 maart 2019 - aflevering 6351
Estee is niet te spreken over Benny's initiatief. Iris bijt zich vast in het verhaal van Evy. Emma en Guido hebben nieuws. Véronique doorziet Lars' plannetje, terwijl Rudi niet goed snapt wat hem heeft bezield. Jelle zondert zich af van alles en iedereen.

Donderdag 14 maart 2019 - aflevering 6352
Guido stelt zich opnieuw vragen over zijn toekomst met Emma. Rudi en ontwerper Manuel moeten voor het eerst samenwerken, maar verschillen duidelijk van visie. Benny voelt zich schuldig. In de Jan & Alleman gaat Niko's eerste after school party door. Komt er genoeg volk opdagen?

Vrijdag 15 maart 2019 - aflevering 6353
Cédric kan zich niet concentreren op zijn rijlessen en vraagt Mathias om raad. Tussen Rudi en Manuel lopen de spanningen verder op. Vooral wanneer Rudi te weten komt welke afspraken er gemaakt zijn met Lars. Mieke en Guido verrassen Jan. En ook Stefanie staat een verrassing te wachten.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

In de vroege jaren 1960, in volle Koude Oorlog, moeten CIA-agent Napoleon Solo en KGB-spion Illya Kuryakin samenwerken wanneer er een mysterieuze organisatie opduikt die het broze nucleaire machtsevenwicht tussen hun beider naties wil destabiliseren.

'The Man from U.N.C.L.E', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers