'Familie': week 10 (2019) - PREVIEW

zaterdag 2 maart 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

De situatie met Dress & Play zorgt voor spanningen tussen Véronique en Lars. Rudi heeft twijfels en Mieke voelt zich gepasseerd. Jan is bezorgd om zijn café. Stefanie en Hanne gedragen zich vreemd. Guido stelt zich vragen en Quinten wil antwoorden. Benny geeft teveel geld uit, Iris wil meer over Evy te weten komen. Marie krijgt verrassend bezoek.

 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 4 maart 2019 - aflevering 6344
Stefanie schakelt de hulp in van Guido. Lars probeert Brigitte op andere gedachten te brengen. Dat leidt tot spanningen in de loft. Vooral wanneer Lars ook ontdekt wat Véronique achter zijn rug aan het bekokstoven is. Niko en Mathias hebben iets te vieren.

Dinsdag 5 maart 2019 - aflevering 6345
Guido heeft een paar prangende vragen voor Stefanie. Rudi kampt met twijfels, vooral als hij door Lars en Peter geaffronteerd wordt. Mieke voelt zich gepasseerd. Jan maakt zich zorgen over de toekomst van de Jan & Alleman. En die angst lijkt gegrond ...

Woensdag 6 maart 2019 - aflevering 6346
De eerste rijles van Cédric draait uit op een fiasco. Mathias verplicht hem om weer in de auto te stappen. Marie is bang dat het samenwonen met Cédric niet zal lukken. Rudi worstelt nog steeds met de keuze die hij moet maken. Quinten wil antwoorden.

Donderdag 7 maart 2019 - aflevering 6347
Benny spendeert te veel geld aan het feest dat hij wil organiseren. Iris probeert meer te weten te komen over Evy. Ze maakt ook kennis met Amélie. Rudi blijft twijfelen over zijn carrière en hij is blijkbaar niet alleen. Cédric vertelt Marie dat hij een date heeft.

Vrijdag 8 maart 2019 - aflevering 6348
Cédric gaat met Guido praten over zijn problemen met Marie. Rudi weet met zichzelf geen blijf. Hij raapt al zijn moed bij elkaar en gaat Lars en Véronique zijn beslissing meedelen. Benny kijkt reikhalzend uit naar zijn feestje van vanavond. Marie krijgt een verrassende bezoeker over de vloer.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers