'Familie': inhouden week 7 online - PREVIEW

zaterdag 7 februari 2015

Thomas lucht zijn hart bij Mathias en Stefanie moet een verscheurende keuze maken. Véronique zet haar strijd tegen June verder. Maarten slaat aan het twijfelen. Rita wil stoppen met poetsen, maar twijfelt. En Niko worstelt met dubbele gevoelens in zijn job.

 


 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 9 februari - aflevering 5446
Thomas heeft Mathias één en ander op te biechten, maar wil niet dat het verhaal Peter ter ore komt. Liesbeth denkt dat ze een slecht examen heeft afgelegd en dat het seminarie in Reading hierdoor in het gedrang komt. Véronique heeft een mooi weekend met Cédric achter de rug en beseft dat ze haar familie meer en meer mist. Op het cruiseschip breekt paniek uit wanneer Lientje vermist is.

Dinsdag 10 februari - aflevering 5447
Stefanie kan niet leven met de gedachte dat Thomas een geheim voor haar heeft en ze eist duidelijkheid. Véronique denkt een zwakke plek van June gevonden te hebben. Samen met Rudi bedenkt ze een plan om haar computerbestanden te onderzoeken. Faroud maakt Leen opnieuw duidelijk hoe oprecht zijn gevoelens voor haar zijn. Bij Maarten slaan de twijfels toe wanneer hij een geheim ontdekt.

Woensdag 11 februari - aflevering 5448
Het verhaal van Thomas valt Stefanie zwaar en ze maakt een hartverscheurende keuze. Mathias probeert Thomas te helpen, maar verzwijgt zijn plannen voor Marie-Rose. Véronique schakelt Bart in om Junes computer te kraken. Maarten staat voor een moeilijk dilemma. Rita mist het cruiseleven. Niko neemt een belangrijke beslissing in verband met zijn toekomst.

Donderdag 12 februari - aflevering 5449
Véronique overtuigt Bart om dieper te graven in Junes verleden. Rita wil stoppen met poetsen, maar vindt het moeilijk om haar familie in de steek te laten. Agnes en Patrick raden haar aan om haar passie te volgen. Niko is erg onder de indruk van Nena's levensverhaal. Emma heeft groot nieuws voor Guido.

Vrijdag 13 februari - aflevering 5450
Véronique moet van koers veranderen nu June getoond heeft hoe sterk ze in haar schoenen staat. Tot Bart plots een goed bewaard geheim op het spoor komt. Peter roept Thomas op het matje. Niko is blij te zien dat Musto en zijn bende enthousiast het voedselbedelingsplan naar zich toetrekken. Anderzijds voelt hij zich slecht omdat hij niets voor Nena kan doen. Guido voelt zich slecht en wil niet naar school.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 19.55 uur op VTM.

Bekijk de soap-inhouden van vroeger en nu ook in onze gloednieuwe rubriek!

Herbekijk 'Familie' online!
vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Kamal Kharmach (foto: Eén - © VRT 2019)

Kamal Kharmach helpt Bakkerij Laurens. Melissa droomt ervan om haar bakkerij uit te breiden, echtgenoot Laurens werkt enorm lange nachten om alles draaiende te houden. Het koppel wil een betere toekomst voor hun dochter, die ze amper zien opgroeien. Kamal wil dat het koppel efficiënter gaat werken. Hij confronteert hen ook met de harde waarheid: er is geen geld om de zaak uit te breiden, erger nog: de focus moet gaan naar het redden van de zaak.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers