'Familie': inhouden week 36 online (preview!)

zaterdag 29 augustus 2015

Marie-Rose is een nieuw leven begonnen in Frankrijk. Liesbeth is voor zes maanden vertrokken naar Los Angeles. Cédric is aan de beterhand, maar is al gauw terug zichzelf. Tot grote wanhoop van Véronique. Mathias probeert de draad weer op te pikken. En Peter krijgt een steeds betere band met Stan. June ziet het graag gebeuren.

 Maandag 31 augustus - aflevering 5551

Stan en June zijn in de wolken wanneer hij een job aangeboden krijgt bij VDB. Leen merkt op dat Faroud met zware stress worstelt en geen oog meer heeft voor zijn gezin. Al snel wordt duidelijk waarom... Benny heeft een verrassing voor de familie Coppens.

Dinsdag 1 september - aflevering 5552
Leen is in alle staten door wat er met Faroud is gebeurd. Gelukkig vindt ze veel steun bij familie en vrienden. Rudi vraagt zich af wie de nieuwe hoofdontwerper wordt van het fusiebedrijf. Maakt hij zelf wel een kans? Mathias beseft dat hij diepe wonden heeft geslagen en vraagt vergiffenis. Véronique heeft het ondertussen steeds moeilijker om haar geheim te verzwijgen.

Woensdag 2 september - aflevering 5553
Zjef stelt onregelmatigheden vast in de Foodbar en start een onderzoek. Peter en Stefanie hebben een gezellige avond achter de rug. Leen probeert zich sterk te houden. Ze gaat op zoek naar antwoorden, maar stoot alleen maar op meer vragen. Ondertussen wordt er ook duchtig geroddeld. Mathias neemt een drastische beslissing. Hanne keert terug uit Milaan en hoort dat Rudi zich kandidaat heeft gesteld om de nieuwe hoofdontwerper te worden.

Donderdag 3 september - aflevering 5554
Leen is radeloos en roept de hulp in van Evy. Zjef vermoedt dat er iets moois bloeit tussen Peter en Stefanie. Mathias probeert een gesprek aan te gaan met Jelle. Ondertussen barst de strijd voor de functie van hoofdontwerper helemaal los. Zelfs Gunther mengt zich in het verhaal, tot groot ongenoegen van Rudi.

Vrijdag 4 september - aflevering 5555
Rudi heeft een plan om Gunther uit te schakelen. De vraag is echter of Hanne hem hierin zal volgen. Stefanie schaamt zich na de avond die ze met Peter heeft doorgebracht. Ondertussen wordt er nog steeds hevig geroddeld over de twee. Peter bespreekt met Mathias het voorstel om zijn aandelen over te kopen.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.30 uur op VTM.

Bekijk de soap-inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Bekijk 'Familie' online
vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Snackmasters' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Marcelo Ballardin en Roger Van Damme proberen zo goed mogelijk de smaak van een echte Giant uit de Quick na te bootsen. Ruth Beeckmans gaat bij het bedrijf op zoek naar het geheim achter de snack en Koen Wauters polst hoe de chefs het er vanaf brengen. Spannend!

'Snackmasters', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers