'Familie': inhouden week 22 online - PREVIEW

zaterdag 23 mei 2015

Liesbeth worstelt met haar gevoelens voor Ben. Trudy voelt zich uitgesloten en ze krijgt ook nog eens de politie over de vloer. June probeert een handlanger te strikken. En Rudi en Gunther zijn trots op het resultaat van hun harde werk.

 


 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 25 mei - aflevering 5521
Delphine komt oog in oog te staan met Louise. Rudi geeft het atelier bij Fashion een make-over. Het geheim dat Mieke en Leen met zich meedragen begint steeds zwaarder te wegen. Cédric en Louise trekken ten strijde tegen Galmego.

Dinsdag 26 mei - aflevering 5522
Delphine raapt al haar moed bij elkaar om een belangrijke stap te zetten. Tussen Mathias en Véronique breekt een moeilijke strijd los.Trudy voelt zich uitgesloten door Mieke en Leen. De leden van FreEco tonen meer dan gewone interesse in de Van den Bossches. De politie klopt aan bij Louise en Cédric.

Woensdag 27 mei - aflevering 5523
June gooit haar charmes in de strijd om een handlanger te strikken in haar strijd tegen Peter. Liesbeth besluit terug naar Reading te vertrekken, waar haar wereld verder op zijn kop wordt gezet. Rudi is Gunther dankbaar omdat hij wat werk van hem overneemt. Een confrontatie met Véronique moet hij echter zelf beslechten. Delphine staat op het punt om te breken.

Donderdag 28 mei - aflevering 5524
Louise haalt zich de woede van FreEco op de hals. Trudy confronteert Bart met haar twijfels, wat zijn vertrek naar het congres er niet makkelijker op maakt. June gooit alles in de strijd om Stan voor haar kar te spannen. In Reading doen Liesbeth en Ben hun uiterste best om de plooien glad te strijken.

Vrijdag 29 mei - aflevering 5525
Bij Benny en Stefanie staan de zenuwen strak gespannen. In Reading drukt Ben ondertussen zijn bewondering voor Liesbeth uit. Rudi en Gunther onthullen het resultaat van hun harde werk aan elkaar.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 19.55 uur op VTM.

Bekijk de soap-inhouden van vroeger en nu ook in onze gloednieuwe rubriek! 

Ontdek 'Familie' online!
vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Kamal Kharmach (foto: Eén - © VRT 2019)

Kamal Kharmach helpt Bakkerij Laurens. Melissa droomt ervan om haar bakkerij uit te breiden, echtgenoot Laurens werkt enorm lange nachten om alles draaiende te houden. Het koppel wil een betere toekomst voor hun dochter, die ze amper zien opgroeien. Kamal wil dat het koppel efficiënter gaat werken. Hij confronteert hen ook met de harde waarheid: er is geen geld om de zaak uit te breiden, erger nog: de focus moet gaan naar het redden van de zaak.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers