'Familie': inhouden week 21 online - PREVIEW

zaterdag 16 mei 2015

Rudi en Gunther gaan de strijd met elkaar aan. Freddy gaat weer een stap verder in zijn haatcampagne tegen Delphine. Liesbeth schaamt zich. Véronique wordt gechanteerd door June.

 


 Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 18 mei - aflevering 5516
Liesbeth schaamt zich omdat ze gelogen heeft tegen Benny. Rudi en Gunther zijn klaar om aan hun wedstrijd te beginnen. Ze willen in één week tijd zo veel mogelijk ontwerpen maken. Rudi wil absoluut winnen, maar is bang voor zijn concurrent. Trudy wil meer weten over FreEco en spreekt af met Hannes. Freddy daagt Agnes uit. Mieke en Leen bereiden de verjaardag van Bart voor.

Dinsdag 19 mei - aflevering 5517
Het contrast tussen Rudi en Gunther is groot. De ene werkt ijveriger dan ooit, terwijl de andere de rust zelve is. Louise maakt indruk op Bart en Trudy met haar inzicht in de ecologie. Tussen Patrick en Agnes komt er een haar in de boter te zitten.

Woensdag 20 mei - aflevering 5518
Rudi blijft worstelen met de wedstrijd. Hannes sluit Louise weer in de armen en geeft haar de opdracht een groot cosmeticabedrijf aan te klagen omdat zij nog altijd testen uitvoeren op dieren. Liesbeth wil een gesprek aangaan met Ben. Trudy is in de wolken wanneer ze hoort wat Mieke en Leen allemaal van plan zijn voor Barts verrassingsfeestje.

Donderdag 21 mei - aflevering 5519
Evy maakt zich zorgen over het verloop van de competitie tussen Gunther en Rudi. Ze vreest dat er snel ruzie van zal komen. Freddy krijgt te horen dat Delphine ontslagen wordt uit de instelling. Hij hoopt dat de burgemeester rekening zal houden met zijn petitie. June wil weten wat Véronique van plan is nadat ze haar presentatiemap voor de Foodbar heeft gevonden.

Vrijdag 22 mei - aflevering 5520
June chanteert Véronique om te vermijden dat ze zich gaat bezighouden met de Foodbar. Ze zadelt haar ook op met een zwaar dossier. Véronique besluit om op Vero Bello te blijven overnachten. Gunther en Rudi bekijken elkaars ontwerpen.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 19.55 uur op VTM.

Bekijk de soap-inhouden van vroeger en nu ook in onze gloednieuwe rubriek! 

Kijk online naar 'Familie'
vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Kamal Kharmach (foto: Eén - © VRT 2019)

Kamal Kharmach helpt Bakkerij Laurens. Melissa droomt ervan om haar bakkerij uit te breiden, echtgenoot Laurens werkt enorm lange nachten om alles draaiende te houden. Het koppel wil een betere toekomst voor hun dochter, die ze amper zien opgroeien. Kamal wil dat het koppel efficiënter gaat werken. Hij confronteert hen ook met de harde waarheid: er is geen geld om de zaak uit te breiden, erger nog: de focus moet gaan naar het redden van de zaak.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers