'Familie': inhouden week 18 online - PREVIEW

zaterdag 25 april 2015

Elke week volgt een vaste schare fans 'Familie' op de voet bij VTM. Om hen alvast door de komende werkweek te gidsen, blikt TVvisie graag even vooruit naar de inhouden van week 18 van 2015.

 


 

 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 27 april - aflevering 5501
Louise kan niet meer slapen sinds de terugkeer van Delphine. Bart, Trudy en Jelle proberen haar op te vrolijken. Benny blijft vermoeden dat Liesbeth iets voor hem verbergt. Liesbeth zelf wil zijn achterdocht wegwerken door een dagje samen door te brengen. De onderhandelingen tussen Fashion en Vero Bello gaan de goede kant op. Maarten krijgt een nieuwe uitdagende proef bij Staatsveiligheid.

Dinsdag 28 april - aflevering 5502
Didier Spinel daagt Agnes uit. De familie Pauwels steunt haar bij de confrontatie. Marie-Rose stevent af op een depressie. Mathias besluit Linda om hulp te vragen. Het personeel van Fashion wil weten wat de overeenkomst met Vero Bello voor hen zal veranderen. Liesbeth neemt een meer zelfzekere houding aan tijdens de les. Maarten ondergaat een leugendetectortest.

Woensdag 29 april - aflevering 5503
Maarten ondergaat zware fysieke proeven bij Staatsveiligheid. Faroud laat Evy en Leen weten dat hij het goed doet. Liesbeth heeft twijfels bij de intenties van Ben en wil stoppen met de bijlessen. De haatcampagne van Didier bereikt de familie Pauwels.

Donderdag 30 april - aflevering 5504
Benny is zenuwachtig voor het bezoekje van Veronique. Anna vindt het schandalig dat Marie-Rose bij Peter woont, het komt tot een fikse discussie. Ook tussen Agnes en Didier lopen de gemoederen hoog op. Maarten krijgt een aartsmoeilijke test voorgeschoteld.

Vrijdag 1 mei - aflevering 5505
Maarten komt verslagen terug van zijn tests. Leen maakt zich ernstig zorgen over hem. Evy is dolgelukkig na een romantisch moment met Maarten. June is razend wanneer ze verneemt dat Rudi nu voor Fashion werkt. Ben nodigt Liesbeth uit voor een weekendje weg.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 19.55 uur op VTM.

Bekijk de soap-inhouden van vroeger en nu ook in onze gloednieuwe rubriek! 

Herbekijk 'Familie' online
vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Snackmasters' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Marcelo Ballardin en Roger Van Damme proberen zo goed mogelijk de smaak van een echte Giant uit de Quick na te bootsen. Ruth Beeckmans gaat bij het bedrijf op zoek naar het geheim achter de snack en Koen Wauters polst hoe de chefs het er vanaf brengen. Spannend!

'Snackmasters', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers