'Familie': inhouden week 11 online - PREVIEW

zaterdag 7 maart 2015

Veronique wil af van June en doktert een reddingsplan uit voor Vero Bello. Benny en Bart beleven een dronken nacht. Maar wat is er gebeurd? Arno heeft een verrassing voor zijn familie. Het zelfvertrouwen van Zjef heeft een serieuze deuk gekregen.

 


 

Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 9 maart - aflevering 5466
Bij VDB doet Peter zijn uiterste best om de gemoederen te bedaren. Ondertussen blijft de ongerustheid binnen de familie toenemen. Véronique krijgt slecht nieuws van de bank. Guido en Emma brengen hun plan in uitvoering, tot grote verontrusting van Frank. Linda wil dat Jan een gesprek met zijn moeder aangaat.

Dinsdag 10 maart - aflevering 5467
Véronique probeert een reddingsplan voor de bank op te stellen. Ondertussen overweegt ze de achtervolging van June in te zetten. Frank wordt steeds ongeduldiger en beweert dat Guido Emma heeft ontvoerd. Arno heeft een grote verrassing in petto voor zijn gezin en ook Thomas wil Stefanie verrassen.

Woensdag 11 maart - aflevering 5468
Véronique denkt een manier gevonden te hebben om June te traceren. Op die manier hoopt ze haar doen en laten te volgen. Het reddingsplan voor Vero Bello blijkt onvoldoende te zijn. Bovendien is de situatie veel ernstiger dan aanvankelijk werd gedacht. Frank schakelt de politie in om Emma terug te vinden en ook Anna bemoeit zich met de zaak. Benny wil weten wat er tijdens de dronken nacht met Bart is gebeurd.

Donderdag 12 maart - aflevering 5469
Anna heeft een goed gesprek met Frank. Zij is ervan overtuigd dat hij Emma zal verliezen wanneer hij voet bij stuk houdt. Zjef gedraagt zich bijzonder prikkelbaar en ook zijn zelfvertrouwen heeft een flinke deuk gekregen. Liesbeth maakt zich zorgen en bespreekt de situatie met Rudi. Liesbeth brengt alles in gereedheid voor de komst van Arno's vriendin Estée.

Vrijdag 13 maart - aflevering 5470
Véronique neemt Marie-Rose in vertrouwen over de financiële problemen van Vero Bello. Ze wil koste wat het kost onder het juk van June vandaan en besluit door te gaan met haar plan om Junes doen en laten in kaart te brengen. De familie Coppens-Pauwels maakt kennis met Estée, maar de avond verloopt niet voor iedereen even vlot. Liesbeth licht Trudy in over wat er zich tussen Bart en Benny heeft afgespeeld.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 19.55 uur op VTM.

Bekijk de soap-inhouden van vroeger en nu ook in onze gloednieuwe rubriek!

Kijk online naar 'Familie'
vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Kamal Kharmach (foto: Eén - © VRT 2019)

Kamal Kharmach helpt Bakkerij Laurens. Melissa droomt ervan om haar bakkerij uit te breiden, echtgenoot Laurens werkt enorm lange nachten om alles draaiende te houden. Het koppel wil een betere toekomst voor hun dochter, die ze amper zien opgroeien. Kamal wil dat het koppel efficiënter gaat werken. Hij confronteert hen ook met de harde waarheid: er is geen geld om de zaak uit te breiden, erger nog: de focus moet gaan naar het redden van de zaak.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers