'Familie' - INHOUDEN week 23

zaterdag 2 juni 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Iedereen is in shock door wat met Hanne is gebeurd. Ook Stefanie krijgt een nieuwe opdoffer te verwerken. Rudi heeft het zwaar en Guido vertrouwt Lucas niet. Quinten ontmoet een oude bekende bij de AA, Marie vertrouwt Lars niet. Ayo komt in nauwe schoentjes, Véronique en Mathias zien de prototypes van hun eerste collectie.

 



Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 4 juni 2018 - aflevering 6189
De familie reageert geschokt op wat er zich heeft afgespeeld. Stefanie ontdekt dat de cel Schijnhuwelijken een nieuw onderzoek heeft geopend na de uitval van Alfons. Ze is razend. Emma en Guido krijgen een voorstel van Lucas. Voor Guido gaat het allemaal te snel.

Dinsdag 5 juni - aflevering 6190
Rudi geeft aan Lars toe dat hij het zwaarder heeft dan gedacht. Guido vertrouwt Lucas niet, wat tot strubbelingen met Emma leidt. Ayo krijgt een mysterieuze sms. Amélie raadt Lars aan om eerlijk te zijn tegenover Marie. Zij stelt hem voor een ultimatum.

Woensdag 6 juni - aflevering 6191
Lars is bang om Marie kwijt te spelen. Cédric nodigt haar uit voor een lunch. Robyn raadt Stefanie ten stelligste af om in te gaan op het voorstel van mevrouw Verhoeven. Zjef confronteert Quinten. Amélie wil het met Véronique hebben over Lars.

Donderdag 7 juni - aflevering 6192
Ayo komt in slechte papieren te zitten. Lucas wil meer tijd doorbrengen met Mila. Guido voelt zich niet goed bij de situatie. Quinten is een oude bekende tegen het lijf gelopen bij de AA. Die vraagt echter om te zwijgen tegen Zjef. Marie vertrouwt Lars niet.

Vrijdag 8 juni - aflevering 6193
Stefanie krijgt een nieuwe opdoffer te verwerken en is radeloos. Marie heeft een plan. Ze stelt Lars voor om op weekend te vertrekken. Emma probeert Guido te overtuigen om in te gaan op Lucas' voorstel. De beslissing valt hen allebei zwaar. Véronique en Mathias krijgen de prototypes van hun eerste collectie.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Jillian Armacost is getrouwd met astronaut Spencer. Als hij in de ruimte is, is ze altijd bang dat er iets zal gebeuren. Dan wordt haar angst werkelijkheid. Tijdens een routinemissie verliest de aarde twee minuten het contact met de space shuttle. Niemand weet waarom. Spencer overleeft het voorval en terug op aarde lijkt alles in orde, maar Jillian vertrouwt het niet. Ze denkt dat haar man is veranderd. Wanneer ze zwanger wordt, begint ze nachtmerries te krijgen en wordt ze depressief. Het gevoel blijft knagen dat er iets mis is met haar man. Ze begint bang voor hem te worden en raakt steeds meer in de war. Wordt ze langzaam gek en is ze een gevaar voor zichzelf en haar ongeboren baby's? Of is ze terecht doodsbang voor haar echtgenoot?

'The Astronaut's Wife', film uit 1999 met oa. Johnny Depp en Charlize Theron, om 20.25 uur op VIJF.

Dossiers