Een modderbad in Wellens & Wee

dinsdag 27 december 2005

Voor veldritfanaten is de superprestigecross in Asper-Gavere een cross om duimen en vingers bij af te likken. En ziek of niet ziek, in het kamp van Bart Wellens blijven ze geloven in de kansen van hun kopman.

V


oor de mannen aan het vuile werk beginnen, worden eerst de vrouwen de modder ingestuurd. Barts vriendin Veerle Ingels is duidelijk in grote doen, bij Nicole De Bie gaat het wat moeizamer. Voor Loes, de vriendin van Geert Wellens, geen modder vandaag.

Asper-Gavere is een topcross : Bart is dan ook bloednerveus. De dames hebben intussen hun portie modder gehad. En Veerle staat op het podium. Als het nu ook nog bij de Wellensen in orde komt…

Asper-Gavere gaat elk jaar gepaard met een ware volksverhuizing. Niet alleen voor de renners, maar ook voor de mecaniciens wordt dit een helse cross. Bart Wellens gaat al vroeg in de aanval.

Wie helemaal in zak en as zit na de wedstrijd, is Barts ploegmaat Jan Verstraeten. Jakke werd pas 22ste en is de wanhoop nabij. Ondanks zijn doorgedreven trainingen, presteert hij al weken ondermaats. Het dringt tot Jan door dat te veel trainen ook niet goed is. Straks loopt hij voor wijze raad langs bij de dokter.

De avond na de cross vindt bij coach Danny De Bie een ontspannend etentje plaats. Al zal Erwin Vervecken wel moeten presteren, want hij is de kok met dienst.

'Wellens & Wee', donderdag 29 december om 20.20 uur op VT4.

Persbericht SBS Belgium
http://vt4.be
Meer artikels over VIER

DOSSIER: Wellens en Wee

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd' - start (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Acht singles stappen met een wildvreemde in het huwelijksbootje. Deelnemers: Laura Lieckens (27), Christophe Ramont (38), Nick Laenen (38), Lothar Callaerts (26), Tatiana Rogier (29), Jonah Hulselmans (30), Winnie Bogaerts (28) en Sonny Wagemans (30). Relatie-experten: Sarah Hertens, Gert Martin Hald, Filip Geelen, Lotte Vanwezemael en Wim Slabbinck.

'Blind Getrouwd', om 19.55 uur op VTM.

Dossiers