Donderdag volgen nieuwe nominaties in 'Mijn Restaurant!'

woensdag 22 april 2009

In de vorige aflevering van 'Mijn Restaurant!' Ėuitzending dinsdag 21 april 2009- gingen 915.352 Vlamingen (marktaandeel 46,7 % in de commerciŽel interessante doelgroep VVA 18-54) samen met de recensenten Paul Gelders en Willem Asaert eten in Kortrijk, Turnhout en Sint-Truiden.

I


n de volgende aflevering bezoeken de recensenten Paul Gelders en Willem Asaert de restaurants in Diest en Sint-Niklaas. In Diest ligt de uitdaging vooral bij Rebekka. Zal ze deze keer wel de stress de baas kunnen en grote fouten in de bediening kunnen vermijden? Ben en Dominique zien de komst van de recensenten vol vertrouwen tegemoet. Met hun nieuw keukenteam menen ze te kunnen scoren.

In Kortrijk was de sfeer na het bezoek van Gelders en Asaert opperbest. Het restaurant scoorde goed over de hele lijn. Maar het feest blijft niet duren... En dan valt het verdict. Twee restaurants worden genomineerd en ťťn van die twee zal voor eind april de deuren moeten sluiten...

'Mijn Restaurant!', donderdag 23 april 2009 om 21.35 uur op vtm. 


Lees ook:
Big Brother duikt op in 'Mijn Restaurant!'
'Mijn Restaurant' gemist? Herbekijk hier!

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lisa' - telenovelle (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Het verlegen meisje Lisa droomt van een job in een marketingbureau. Wanneer Jonas, de jongste zoon van de eigenaars van het marketingbureau 't Brouwhuis', uit Amerika terugkeert, wordt Lisa niet enkel smoorverliefd op hem, maar groeit ook haar hoop eindelijk aan het werk te kunnen bij dat bedrijf. Maar dit is buiten haar halfzus Katja gerekend. Die steelt het portfolio van Lisa en haalt op die manier zelf de job binnen.

'Lisa', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers