Dit tovert Jeroen Meus deze week op je bord

zondag 27 oktober 2024
Foto: VRT 1 - © VRT 2023

Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.

Maandag: Biryani met groene groenten
Een Indiase rijstschotel met groene groenten, gebakken in yoghurt, en geroosterde cashewnoten.


Dinsdag: Biefstuk met rodewijnsaus, lookmousseline en mergpijpjes
Een lekker stuk gebakken rundvlees met smeuïge lookmousseline, rodewijnsaus en geroosterde mergpijpjes.

Woensdag: Bosvruchtentaart met kokosfrangipane en kokoscrumble
Een zalige taart met kokos en bosvruchten, afgebakken met crumble van kokos.

Donderdag: Konijn in zigeunersaus met krieltjes en waterkers
Een stoofpot van konijn en zoetzure saus met blokjes paprika en augurk, geserveerd met gebakken krieltjes en waterkers.

Vrijdag: Scampi diabolique met penne en venkel
Penne met scampi's in een pittige en romige tomatensaus met ricard en blokjes venkel.

'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

Dagelijkse kost op tv
Zondag 18 mei 2025 om 18u10  »
VRT 1
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
Dinsdag 20 mei 2025 om 18u10  »
VRT 1
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
Maandag 19 mei 2025 om 18u10  »
VRT 1
Gebakken blinde vinken in een rodewijnsaus met champignons, zilveruitjes en spek met verse frieten en kropsla.
Dinsdag 20 mei 2025 om 00u05  »
VRT 1
Gebakken blinde vinken in een rodewijnsaus met champignons, zilveruitjes en spek met verse frieten en kropsla.
Woensdag 21 mei 2025 om 00u10  »
VRT 1
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 18:10
    Down The Road
    00:55
    VRT NWS laat
  • 17:45
    Where the Wild Men Are With Ben Fogle
    21:25
    Oxen
  • 16:30
    Mush Mush en de Zwammetjes
    01:00
    VRT NWS journaal met VGT
  • 20:30
    Skyscraper
    22:00
    Wordt aangekondigd
  • 20:25
    Red Sparrow
    22:00
    Wordt aangekondigd
  • 20:35
    The Devil Wears Prada
    22:00
    Wordt aangekondigd
  • 01:30
    Geen uitzending
    21:30
    De nachtbrigade
  • 20:35
    Interrogation Raw
    22:00
    Wordt aangekondigd
  • 01:25
    SOS Piet
    21:25
    Nonkel Jef
  • 20:30
    Detective Knight: Redemption
    22:30
    Replay
  • 01:45
    Geen uitzending
    21:15
    NCIS
  • 20:05
    Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life
    22:40
    The Marksman
  • 00:35
    Botched
    21:35
    Olivia Attwood's Bad Boyfriends
  • 01:25
    Geen uitzending
    21:25
    Surviving a Serial Killer
  • 12:55
    City Reports
    23:00
    Herhalingslus
  • 01:52
    Mijn tuin
    22:00
    Classics 55
  • 20:00
    Open Vuur
    21:30
    Loïc zot van koken weekmenu
  • 01:45
    Am I Being Unreasonable?
    21:10
    Grantchester
  • 07:25
    Below Deck
    21:55
    Law & Order: Special Victims Unit
  • 19:05
    Ivo op zaterdag
    00:00
    Eurovisie Songfestival 2025
  • 16:05
    Kruispunt
    21:30
    Nieuwsuur
  • 01:45
    Draadstaal
    21:15
    Trigger Point