Deze week in 'David'

zaterdag 29 mei 2010

'David' is de derde romantische telenovelle van vtm. De serie vertelt het verhaal van een jongen die vijftien jaar moest overleven op een onbewoond eiland, nadat hij van een boot was gesukkeld tijdens een gezinsvakantie. Een vrouw en haar verloofde vinden de jongen en nemen hem terug mee naar België. Wij geven je graag al de inhouden van aflevering 184 tot en met 188.

Maandag 31 mei 2010: aflevering 184 (vanaf nu om 19.50 uur)

Sofie stelt duidelijk haar grenzen. Ze kiest voor Pieter en wil met hem op prehuwelijksreis vertrekken. David verwerkt zijn emoties in een schilderij en belt naar zuster Rita om te praten. Sanders homeopathische dokter Franky wil Sofie inschakelen om samen op zoek te gaan naar de oorsprong van de farmacie. Delphine wil zich grondig voorbereiden op haar talkshow en ze zoekt een vrijwilliger om haar te helpen. Andrea komt te weten dat ze al de hele tijd misleid is bij Welvapharma. Hannelore en Herman proberen Maarten te overtuigen om mee te werken om Klaerhout Pharmaceutica te redden.

Dinsdag 1 juni 2010: aflevering 185

David heeft met zuster Rita een gesprek over geloven en liefde. Sofie is razend op Pieter als ze hoort dat die nog bloed van David heeft genomen toen hij in het klooster was. Maarten zegt aan Herman dat de toestand bij Klaerhout Pharmaceutica dramatisch is. Alleen via de beurs kan Maarten het bedrijf eventueel redden, maar dan zet hij zijn relatie met Liesbeth op het spel. Bea zoekt ondertussen een manier om Klaerhout Pharmaceutica de doodsteek te geven. Sander laat zich overtuigen om zich te laten behandelen. Tim dient klacht in bij de internetpolitie.

Woensdag 2 juni 2010: aflevering 186

David beseft voor het eerst dat hij jaloers is op Sofie en Pieter. Hij begrijpt nu ook waarom Sofie zo vreemd reageerde toen hij met anderen vrouwen was en besluit daaruit dat Sofie hem ook echt graag ziet. Lotte en Sander krijgen een ultimatum van kunstpaus Steven. Hij wil zijn contract met David verbreken in ruil voor de galerie. Tim krijgt het bezoek van een razende Stijn. Delphine presenteert voor de eerste keer haar talkshow, met als gasten Luna en Isabelle. Liesbeth wil niet dat Maarten hun relatie op het spel zet om de Klaerhouts te helpen.

Donderdag 3 juni 2010: aflevering 187

David gaat op zoek naar Sofie. Hij wil dat ze toegeeft dat ze hem graag ziet. Op hetzelfde moment probeert Pieter op Sofie in te praten. Ze moet David duidelijk maken dat hij moet vertrekken. Casper komt Delphine feliciteren met haar eerste tv-optreden. Haar vriendinnen reageren echter erg afgunstig. Tim verneemt van de internetpolitie dat het originele filmpje op de computer van Stijn is gevonden. Robby vindt het de hoogste tijd om definitief komaf te maken met Stijn. Herman en Andrea beslissen om zijn kinderen op de hoogte te brengen van hun relatie. Andrea wil een dossier maken om fondsen te werven voor een nieuw onderzoek.

Vrijdag 4 juni 2010: aflevering 188

David neemt Sofie mee naar het domein van de Klaerhouts en toont haar alle plekken die voor hem bijzonder zijn, die hem herinneren aan dingen die ze samen hebben gedaan. Hij wil dat ze toegeeft dat ze altijd al van hem heeft gehouden. Tim gaat naar school, waar Robby het originele captagon-filmpje in de aula afspeelt. De studenten reageren verrast en Stijn daagt Tim uit. Sander krijgt van Andrea te horen dat hij chemotherapie moet krijgen. Maarten beslist om naar de beurs te gaan en de Klaerhouts te helpen.

'David', elke werkdag om 19.50 uur op vtm.
Lees ook:
Telenovelle 'David' vanaf maandag in primetime
Bekijk 'David' hier online

DOSSIER: David, de nieuwe telenovelle van vtm

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Nadat luitenant-generaal Eugene Irwin veroordeeld wordt tot een celstraf van tien jaar, wordt hij opgesloten in de militaire gevangenis van kolonel Winter. De gevangenisdirecteur steekt zijn waardering voor de veelvuldig gedecoreerde generaal aanvankelijk niet onder stoelen of banken, maar daar komt al snel een einde aan. Irwin maakt immers geen geheim van zijn afkeer van diens buitengewoon strenge leiding van de strafinstelling. Winter probeert Irwin te kraken met zware straffen, maar die laat zich niet intimideren: hij weet zijn celgenoten achter zich te scharen en maakt een écht leger van hen, tot groot ongenoegen van de gevangenisdirecteur...

'The Last Castle', film uit 2001 met oa. Robert Redford en James Gandolfini, om 20.40 uur op VTM 4.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 13:30
  Sporza op zondag
  17:30
  #weetikveel
 • 10:00
  Ketnet Junior
  19:00
  Rolkrant
 • 13:30
  Dance academy: the comeback
  15:05
  Robin Hood
 • 13:45
  Take Two
  14:40
  Last Man Standing
 • 13:20
  How the Other Kids Live
  14:10
  Nieuw leven
 • 12:00
  Onderbreking
  14:30
  Diagnosis Delicious
 • 13:45
  De Wegpolitie UK
  14:25
  Top Gear
 • 13:40
  VLOGLAB Secrets #Stories
  14:00
  Project Mc²
 • 13:50
  Nonkel Jef
  14:20
  Sturm der Liebe
 • 13:50
  Likoké On Tour
  14:10
  Het Weekmenu - reeks 2
 • 13:35
  Criminal Minds
  14:30
  Geen uitzending
 • 13:50
  That '70s Show
 • 13:45
  Apero-Dining
  14:25
  A la carte
 • 13:45
  Herhalingslus
  09:00
  Z-Extra Launch Trends Top
 • 13:00
  MENT Shownieuws
  14:00
  Lancering MENT Fiets
 • 13:42
  Laminaat leggen met roger
  14:04
  Het zelfbouwhuis
 • 13:45
  De Koepelzaal
  14:00
  Het Gesprek - Liesbeth Homans
 • 13:10
  NOS Studio Sport
  17:25
  Stemmen van Nederland
 • 13:40
  Brainwash Talks
  13:55
  Verborgen verleden
 • 12:40
  Zapp Detective: Het geheime genootschap
  14:35
  De mooiste sprookjes