Deze week in 'David'

zaterdag 22 mei 2010

'David' is de derde romantische telenovelle van vtm. De serie vertelt het verhaal van een jongen die vijftien jaar moest overleven op een onbewoond eiland, nadat hij van een boot was gesukkeld tijdens een gezinsvakantie. Een vrouw en haar verloofde vinden de jongen en nemen hem terug mee naar Belgi. Wij geven je graag al de inhouden van aflevering 178 tot en met 183.

Maandag 24 mei 2010: aflevering 178

Sofie vertelt David dat hij beter kan verhuizen. Hij is er echter van overtuigd dat ze bij elkaar horen en is niet van plan zijn koffers te pakken. Dit tot grote ergernis van Pieter. Tim staat er op de hogeschool helemaal alleen voor. Andrea krijgt een vast contract aangeboden bij Welvapharma en Maarten zal proberen om Welvapharma's volgende zet op de beurs te voorspellen...

Dinsdag 25 mei 2010: aflevering 179

Sofie en Pieter kiezen hun huwelijksgetuigen en bereiden zich voor op de ondertrouw. Deze stap zet Sofie alweer aan het denken. Robby kan inbreken in de computer van Stijn en vindt er de originelen waarop de Youtube-filmpjes gebaseerd zijn die Tim in diskrediet brengen. Maarten bijt zich vast in het beursdossier van Klaerhout Pharmaceutica, maar hij kan Herman voorlopig alleen verder dalende trend voorspellen. Andrea probeert Sander te overtuigen om een behandeling met klassieke medicijnen te volgen, maar hij houdt voet bij stuk.

Woensdag 26 mei 2010: aflevering 180

Het huwelijk van Sofie en Pieter wordt officieel aangevraagd. David heeft het hier moeilijk mee en gaat uitwaaien aan de zee. Robby spreekt Tessa en Quinten aan op hun houding tegenover Tim. Herman vraagt aan Andrea om geen contract met Welvapharma te ondertekenen. Ondertussen bedenkt Maarten met enkele ex-collega's een plan om met Klaerhout Pharmaceutica uit de negatieve beursspiraal te geraken.

Donderdag 27 mei 2010: aflevering 181

Sofie en David genieten van enkele mooie momenten. Het toeval wil dat Ludo hen samen op het strand ziet en hij licht meteen zijn zoon in. Lotte blijft hard voor Sander en wil hem niet in huis zolang hij geen medicatie neemt. Haar vader vindt haar tactiek niet de juiste. Robby beslist om niet meer te hacken, hoewel dat Tim zou kunnen helpen. Herman wil investeren in het nieuwe onderzoek waar Andrea mee bezig is.

Vrijdag 28 mei 2010: aflevering 182

Sofie maakt David duidelijk waar de lijn ligt waarover ze niet wil gaan. Dit neemt niet weg dat Pieter kwaad op haar blijft en afstand neemt. Herman ontdekt het Youtubefilmpje dat zijn zoon compromitteert. Hij gelooft in Tims ontschuld en helpt hem en Robby door de internetpolitie te contacteren. Hannelore neemt contact op met Herman Klaerhout. Sander is bang om wat er met hem zal gebeuren nu hij zo ziek is.

'David', elke werkdag om 18.25 uur op vtm.


DOSSIER: David, de nieuwe telenovelle van vtm

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Blacklist@home' (foto: Ketnet - © VRT 2020)

Oona Coppens is twaalf jaar oud en wil met Tom Waes naar Engeland zeilen. En klein probleem: ze kan niet zeilen. En groot probleem: ook Tom kan niet zeilen. Op vier dagen tijd willen ze zichzelf klaarstomen voor de grote oversteek. Lukt het hen om het Kanaal over te zeilen?

'De Blacklist', om 20.10 uur op En.

Dossiers