Deze week in 'David'

zaterdag 17 april 2010

'David' is de derde romantische telenovelle van vtm. De serie vertelt het verhaal van een jongen die vijftien jaar moest overleven op een onbewoond eiland, nadat hij van een boot was gesukkeld tijdens een gezinsvakantie. Een vrouw en haar verloofde vinden de jongen en nemen hem terug mee naar Belgi. Wij geven je graag al de inhouden van aflevering 153 tot en met 157.

Maandag 19 april 2010: aflevering 153

David stelt zijn eigen geboden op en die lijken niet alleen hem, maar ook iedereen rondom hem te helpen. Sofie wordt diep ongelukkig als ze haar trouwjurk past. Dit is niet wat ze wil. En het wordt er niet beter op als ze merkt dat haar vader te veel drinkt. Ook Andrea maakt zich zorgen over Herman. Delphine wil met Artsen Zonder Grenzen naar Libanon trekken. Nils gelooft dat zij het echt meent en is bereid haar mee te nemen op zijn reportage. Tim wil voluit gaan voor zijn relatie met Robby. Pieter is verrast wanneer zijn ouders hem de nieuwe werknemer van Welvapharma voorstellen.

Dinsdag 20 april 2010: aflevering 154

Delphine vertelt aan haar familie dat ze met Nils naar het Midden-Oosten reist, waar hij een reportage gaat maken over Artsen Zonder Grenzen en zij vrijwilligerswerk gaat doen. Sofie en Andrea betrappen Herman met een fles sterke drank en een doos pillen. Terwijl Andrea Herman mee naar huis neemt, maakt Sofie de ganse nacht ruzie met Pieter. Ze geeft zijn ouders de schuld voor het hervallen van haar vader. Maarten probeert zijn band met Romanie aan te halen. Lotte en Sander gaan naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. Herman verzekert Andrea van zijn gevoelens voor haar.

Woensdag 21 april 2010: aflevering 155

Herman en Andrea zijn verbolgen over de artikels die in de krant zijn verschenen over Welvapharma en Klaerhout Pharmaceutica. Feit is dat de beurs meteen reageert en de aandelen van Klaerhout zakken met vijftien procent. Sofie neemt het Pieter kwalijk dat hij zijn ouders laat doen en ze verdraagt hem voorlopig niet in haar buurt. Sofie legt wel haar ruzie met Delphine bij. Robby is niet blij dat hij niet mee mag met Tim naar de opening van Davids tentoonstelling. Voor Lotte neemt de avond een verrassende wending wanneer ze oog in oog komt met haar vader Jan. Maarten lijkt goed op weg om het vertrouwen van zijn dochtertje Romanie te winnen.

Donderdag 22 april 2010: aflevering 156


De werken van David worden vlotjes verkocht. Toch voelt hij zich slecht want tussen de bezoekers en kopers zit er geen enkel vertrouwd gezicht. Hij verlaat teleurgesteld en boos vroegtijdig zijn eigen tentoonstelling. Tim en Robby hebben een discussie over Sven én over het feit dat Tim hun relatie geheim wil houden. Herman en Andrea gaan samen een hapje eten in de Barresto en botsen daar op Pieter. Maarten en Liesbeth hebben de verjaardag van Romanie gevierd als gezinnetje. Lotte is blij dat haar vader eindelijk terug in haar leven is en ze grijpt elke minuut om bij te babbelen. Sofie en Pieter maken tijdens de rit naar Lot 40 alweer ruzie. Hij verliest zijn concentratie en maakt een stuurfout…

Vrijdag 24 april 2010: aflevering 157

David is met zijn auto in de vaart gereden. Pieter aarzelt geen seconde en springt in het water. Tim heeft er hoe langer hoe minder een probleem mee dat zijn omgeving weet dat hij een relatie heeft met Robby. Hij weet alleen niet wat hij moet met de sms-berichten van Sven. Andrea krijgt het bezoek van Ludo, die haar confronteert met de beurscijfers van Klaerhout Pharmaceutica en haar onder druk zet om bij Welvapharma aan de slag te gaan. Lotte ontbijt met haar vader in de Barresto, die plots teruggekeerd is in haar leven. In de kranten zijn er slechte recensies gepubliceerd over Davids nieuwe werken.

'David', elke werkdag om 18.25 uur op vtm.DOSSIER: David, de nieuwe telenovelle van vtm

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Frankie is niet de meest gelukkige vrouw op aarde. Een tragische jeugd en verschillende stukgelopen verhoudingen liggen aan de basis van haar melancholische buien. Ze voelt zich vaak eenzaam en alleen, maar aanvaardt haar lot en onderneemt niets. Gelukkig heeft ze in het eethuis waar ze werkt geen tijd om over haar leven na te denken. Maar dan wordt kok Johnny aangeworven. Hij is verliefd op Frankie en wil met haar aan een toekomst bouwen. Zal Frankie haar hart laten spreken en aan haar gevoelens toegeven? Durft ze het risico te nemen dat ook deze relatie na een tijdje kan doodbloeden?

'Frankie and Johnny', film uit 1991 met oa. Michelle Pfeiffer en Al Pacino, om 21.30 uur op En.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 01:55
  Journaallus
  08:00
  Radio 2 op n
 • 00:05
  Canvaslus
  09:00
  Winterbeelden
 • 07:00
  The Ollie & Moon show
  07:12
  Sarah knutselt
 • 06:45
  Pokmon: Zon & Maan Ultra-Avonturen
  07:25
  Lang Leve Koning Julien
 • 03:00
  Geen uitzending
  07:15
  Revenge Body with Khloe Kardashian
 • 01:05
  Onderbreking
  11:15
  The Bold Type
 • 00:25
  Geen Uitzending
  12:50
  Ace Ventura - When Nature Calls
 • 06:50
  De Buurtpolitie - Extra
  07:20
  Tarzan en Jane
 • 06:00
  Joe
  10:05
  Chez Bompa Lawijt
 • 00:10
  Geen uitzending
  08:40
  De Wereld op je Bord
 • 06:35
  Reign
  07:55
  Masterchef USA
 • 06:00
  NRJ Night
  10:00
  Zenderonderbreking
 • 06:55
  Vlaanderen Kookt
  07:10
  Ware Delicatessen
 • 20:30
  Herhalingslus
  11:00
  Trends Talk
 • 07:00
  Goeiemorgen weekend
  08:00
  al-1-maar-hits
 • 06:58
  Hallo roger
  07:13
  Tafel verlengen
 • 07:00
  De Koepelzaal
  18:00
  Het Gesprek - Liesbeth Homans
 • 06:20
  Op1
  07:20
  Nederland in beweging
 • 03:10
  Nieuwsuur
  08:00
  Blauw bloed
 • 07:00
  Sien van Sellingen
  07:45
  KRO Kindertijd