Deze week in 'David'

zaterdag 20 maart 2010

'David' is de derde romantische telenovelle van vtm. De serie vertelt het verhaal van een jongen die vijftien jaar moest overleven op een onbewoond eiland, nadat hij van een boot was gesukkeld tijdens een gezinsvakantie. Een vrouw en haar verloofde vinden de jongen en nemen hem terug mee naar België. Wij geven je graag al de inhouden van aflevering 133 tot en met 137.

Maandag 22 maart 2010: aflevering 133

Delphine heeft er spijt van dat ze niet meer tijd heeft doorgebracht met haar oma en nu is het te laat. Ze huilt uit bij David, maar die ziet maar één oplossing: een xtc-pil nemen om geen pijn te voelen. Tijdens het colloquium geeft Herman een emotionele speech en maakt Bea indruk op de aandeelhouders met haar toekomstvisie voor Welvapharma. Ondertussen krijgt Andrea het toxicologisch rapport van het Alzheimeronderzoek in handen en ze besluit Sofie en Pieter te alarmeren. Oma Klaerhout wordt in intieme kring begraven. Hannelore doet Maarten een intrigerend voorstel en Andrea breekt met Frederik.

Dinsdag 23 maart 2010: aflevering 134

De dreiging is reëel dat het Alzheimeronderzoek moet stopgezet worden. Pieter slaat zichzelf voor het hoofd omdat hij te veel met Sofie en dus te weinig met zijn werk bezig is geweest. Lotte wil van kunstenaar Tom weten of hij zijn ziel al aan kunstpaus Steven heeft verkocht. David en Delphine hebben beslist om een koppel te zijn en ook tussen Maarten en Hannelore is er geen gebrek aan romantiek. Ludo vertelt aan zijn zoon dat de aandeelhouders van Welvapharma Bea als CEO willen. Maarten wil David redden uit de klauwen van drank en drugs. Tim vraagt zich af hoe hij kan weten of hij echt verliefd is op Robby.

Woensdag 24 maart 2010: aflevering 135

David gaat met Tom op café, maar keert met een jonge vrouw terug naar huis. Nadat ze samen de nacht hebben doorgebracht, dumpt hij haar. Het zit Ludo hoog dat Bea door de aandeelhouders van Welvapharma gevraagd is om CEO te worden en hij verwacht van zijn vrouw dat ze het aanbod weigert. Maarten is ziek. Hannelore beslist hem te verzorgen en neemt hem mee naar haar hotel. Robby kan niet meer tegen het eindeloos getwijfel van Tim en dringt aan op een antwoord. Herman wil het Alzheimeronderzoek stoppen.

Donderdag 25 maart 2010: aflevering 136

David krijgt eindelijk de beloofde auto van Steven. Toch willen David, Lotte en Sander van de kunstpaus af geraken. Zij wil dat voorzichtig aanpakken, maar Sander en David spannen samen en ondernemen meteen actie. Pieter licht zijn moeder in over de proeven op David, waardoor Bea beslist om het Alzheimeronderzoek niet stop te zetten. Sofie stort haar hart uit bij Andrea over haar werk en de invloed die David op haar leven heeft. Laura en Quinten groeien dichter naar elkaar toe.

Vrijdag 26 maart 2010: aflevering 137

Lotte is van slag door het telefoontje van haar vader. David kan alleen nog maar aan Sofie denken en hij wil van Delphine een tweede Sofie maken. Ludo wil van Andrea weten waarom ze zich zo voorzichtig opstelt. Lotte overtuigt Steven om het contract van David te versoepelen en in ruil daarvoor probeert zij de publicatie van het negatieve artikel te verhinderen. Bij Klaerhout Pharmaceutica werken Sofie en Pieter langs elkaar heen. Zij wil in vakliteratuur verklaringen zoeken voor het falen van de dierenproeven, maar hij wil meteen naar een volgende fase in het onderzoek gaan.

'David', elke werkdag om 18.25 uur op vtm.


DOSSIER: David, de nieuwe telenovelle van vtm

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

De kans is groot dat u ook al eens zo'n raar telefoontje gekregen hebt in gebrekkig Engels, vaak met een Indische tongval en met de dringende boodschap dat je computer ernstig geïnfecteerd is. Dat zijn dan vrijwel zeker oplichters die je beloven je computer terug virusvrij te maken tegen grove betaling natuurlijk. De Britse reporter Rajini Vaidyanathan praat met slachtoffers, maar ook met scambaiters. Dat zijn mensen die jacht maken op deze oplichters. Ze ontmoet een van de beruchtste die opereert onder de codenaam Jim Browning. Hij heeft een van de vele Indische callcenters gehackt. Zo kan hij via de bewakingscamera's haarfijn zien en horen hoe meedogenloos ze te werk gaan.

'Terzake docu - Spying on the Scammers', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers