Deze week in 'David'

zaterdag 6 februari 2010

'David' is de derde romantische telenovelle van vtm. De serie vertelt het verhaal van een jongen die vijftien jaar moest overleven op een onbewoond eiland, nadat hij van een boot was gesukkeld tijdens een gezinsvakantie. Een vrouw en haar verloofde vinden de jongen en nemen hem terug mee naar BelgiŽ. Wij geven je graag al de inhouden van aflevering 103 tot en met 107.

Maandag 8 februari 2010: aflevering 103

Robby en Tim hebben samen feestend de nacht doorgebracht en crashen in Tims penthouse. Ook Quinten en Delphine hebben tot in de vroege uurtjes fuiven afgeschuimd. Hij heeft het nu wel gehad met haar wereld en wil opnieuw zijn eigen weg gaan. Stijn is bereid zeer ver te gaan om zijn mandaat van WAC-voorzitter te kunnen verlengen. Sofie’s gedachten dwalen voortdurend af naar David en het moeilijkste is dat ze met niemand over haar bezorgdheid kan praten. Pieter stelt zijn ouders voor om Welvapharma te gaan leiden, zodat zij hun huwelijk nieuw leven kunnen inblazen.

Dinsdag 9 februari 2010: aflevering 104

Bij het WAC worden de stemmen geteld. Robby is met een smoes binnengedrongen in de leefwereld van Maaike, de testpersoon van het slaapmiddelonderzoek met lichamelijke klachten. Zijn onderzoek levert resultaten op. Sofie is niet opgelucht, want ze ziet haar reisplannen in het water vallen. Tim heeft een en ander goed te maken bij Laura, die ervan overtuigd is dat hij zich beter amuseert met Robby dan met haar. Op zijn eiland mist David elke minuut van de dag zijn Sofie.

Woensdag 10 februari 2010: aflevering 105

Tim vindt het niet zo leuk om met Laura samen te wonen en hij moedigt haar aan om Quinten te helpen met zijn leerstof. Sofie heeft een openhartige babbel met haar vader over haar verlangen om David terug te zien en de doorbraak in het slaapmiddelonderzoek. Herman helpt zijn dochter de juiste beslissingen te nemen. Sander heeft het moeilijk om een echte job te vinden. Met Lotte daarentegen gaat het uitstekend. Zij heeft via het internet een kunstenaar ontdekt in wie ze veel ziet.

Donderdag 11 februari 2010: aflevering 106

Sofie heeft aan Pieter opgebiecht dat ze met eigen ogen wil zien of David gelukkig is op zijn eiland. Pieter is vastbesloten om haar reis te saboteren en hij toont zich van zijn gevaarlijkste kant. Lotte heeft haar nieuwe ontdekking, de schilder Tom, uitgenodigd voor een etentje. Laura en Tim voelen zich niet lekker in hun relatie, maar geen van beiden durft het uit te maken. Het gaat slecht met de moeder van Herman. Bea en Ludo bereiden de audit voor.

Vrijdag 12 februari 2010: aflevering 107

Pieter begrijpt niet dat zijn toekomstig schoonvader rustig blijft onder het feit dat Sofie naar de Caraïben wil reizen om David terug te halen. Herman doet de tirade af als jaloezie. Pieter besluit daarop zijn strategie te veranderen. Sander is onder de indruk van de drive waarmee Lottes nieuwe ontdekking schildert. Andrea heeft een goeie babbel met de nieuwe proefpersoon voor het slaapmiddel, Tessa. Tim blijft Laura een overdosis aandacht geven…

'David', elke werkdag om 18.25 uur op vtm.


DOSSIER: David, de nieuwe telenovelle van vtm

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Londen, 1891. De briljante detective Sherlock Holmes en zijn trouwe assistent Watson kunnen maar net vermijden dat Lord Blackwood, een aanhanger van de zwarte magie, een vrouw op rituele wijze vermoordt. Blackwood wordt gearresteerd en komt in de gevangenis terecht. Kort voor zijn executie verkondigt Blackwood dat hij zal opstaan uit de dood om wraak te nemen op iedereen die zijn pad kruist. Kort na Blackwoods executie lijkt het alsof hij inderdaad is herrezen: in zijn graf wordt het lichaam van de vermiste Luke Reordan gevonden en enkele getuigen beweren Blackwood te hebben gezien.

'Sherlock Holmes', om 20.25 uur op VIER.

Dossiers