Deze week in 'David'

zaterdag 23 januari 2010

'David' is de derde romantische telenovelle van vtm. De serie vertelt het verhaal van een jongen die vijftien jaar moest overleven op een onbewoond eiland, nadat hij van een boot was gesukkeld tijdens een gezinsvakantie. Een vrouw en haar verloofde vinden de jongen en nemen hem terug mee naar België. Wij geven je graag al de inhouden van aflevering 93 tot en met 97.

Maandag 25 januari 2010: aflevering 93

David maakt tientallen foto’s van de Klaerhouts zodat hij die als herinnering kan meenemen naar zijn eiland. Sofie zet het fusieonderzoek van Welvapharma terug op de agenda van de directieraad bij Klaerhout Pharmaceutica. Herman kampt met de eerste afkickverschijnselen. David is er het hart van in wanneer Sofie hem duidelijk maakt dat ze niet naar zijn eiland verhuist. Sander zoekt Delphine op tijdens haar signeersessie en ziet Lotte aan de boekenwinkel.

Dinsdag 26 januari 2010: aflevering 94

Over vier dagen keert David naar zijn eiland terug. Sofie gelooft niet dat hij daar gelukkiger zal zijn en ze krijgt nachtmerries over zijn beslissing. David op zijn beurt blijft hopen dat Sofie haar familie en Pieter zal achterlaten om met hem mee te gaan. Herman geeft toe dat hij het afkicken onderschat heeft, maar hij is van plan om zijn gevecht tegen de pillen te winnen. Sander vraagt aan Lotte om hem meer tijd en ruimte te geven. Terwijl Ludo de fusie verdedigt op de directieraad van Klaerhout Pharmaceutica gaat zijn vrouw Bea ondertussen op bezoek bij Herman.

Woensdag 27 januari 2010: aflevering 95

Tim nodigt Laura en Quinten uit om naar de drink te komen, die de Klaerhouts voor de verjaardag van Sofie en het vertrek van David organiseren. Voor hem is het een grote teleurstelling dat Pieter hem naar zijn eiland zal brengen. Herman heeft een slechte dag en hij gaat op zoek naar een verborgen voorraadje pillen. Bea en Ludo maken ruzie over elkaars overspel en de verwijten vliegen over en weer. Tim neemt Delphine in vertrouwen over zijn vermoeden en Sander stuurt Stijn wandelen wanneer die over het gerommel bij het WAC wil praten.

Donderdag 28 januari 2010: aflevering 96

Nog twee dagen en dan keert David terug naar zijn eiland. Maarten wil hem niet laten vertrekken voor hij vuur kan maken zonder lucifers. Andrea neemt Herman mee naar het kerkhof, waar hij sinds de dood van zijn vrouw nog niet is geweest. Delphine wil via Quinten het leven van de gewone mens leren kennen. Sofie gelooft haar oren niet wanneer Tim en Delphine haar vertellen dat hun vader een affaire heeft met Bea. Sander is er nog niet klaar voor om Lotte een nieuwe kans te geven. Pieter wil de dosis van het Alzheimermiddel bij de proefdieren verhogen, maar hij stuit op een njet van Sofie.

Vrijdag 29 januari 2010: aflevering 97

David keert morgen naar zijn eiland terug, maar hij wil eerst nog het schilderij voor Sofie afwerken. En hij heeft nog een laatste verzoek voor Sofie en Pieter. Stijn is ongerust door de uitnodiging van het WAC, vooral omdat die doorgaat bij Sander thuis. Laura vindt dat Quinten een grote fout maakt door met Delphine op te trekken. Sander en Lotte beslissen hun relatie nog een kans te geven. Andrea krijgt een alarmerend telefoontje van het werk. Pieter vraagt aan zijn moeder of het klopt dat ze een verhouding heeft met Herman.

'David', elke werkdag om 18.25 uur op vtm.


DOSSIER: David, de nieuwe telenovelle van vtm

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

De kans is groot dat u ook al eens zo'n raar telefoontje gekregen hebt in gebrekkig Engels, vaak met een Indische tongval en met de dringende boodschap dat je computer ernstig geïnfecteerd is. Dat zijn dan vrijwel zeker oplichters die je beloven je computer terug virusvrij te maken tegen grove betaling natuurlijk. De Britse reporter Rajini Vaidyanathan praat met slachtoffers, maar ook met scambaiters. Dat zijn mensen die jacht maken op deze oplichters. Ze ontmoet een van de beruchtste die opereert onder de codenaam Jim Browning. Hij heeft een van de vele Indische callcenters gehackt. Zo kan hij via de bewakingscamera's haarfijn zien en horen hoe meedogenloos ze te werk gaan.

'Terzake docu - Spying on the Scammers', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers