Naar goede gewoonte presenteert Jeroen Meus het Nationale Kerstmenu van 'Dagelijkse Kost'. Vanaf 16 december inspireert hij je elke weekdag met een haalbaar feestrecept om de eindejaarsperiode extra smaak te geven.
Maandag 16 december
Drie hapjes
- Beenhamsalade met crackers
- Oester met salsa van komkommer, appel en granita van sake
- Ravioli met walnoot, pompoen en salieboter
Dinsdag 17 december
Gerookte paling met tartaar van rode biet, brioche en kruidensalade
Woensdag 18 december
Mosselen met spinazie, gepekelde bloemkool en peterseliecoulis
Donderdag 19 december
Fazant Brabançonne met rode kool, gebakken appel, veenbessen en kroketten
Vrijdag 20 december
Bûche Paris-Brest met passievrucht
'Het Nationale Kerstmenu van Dagelijkse Kost', vanaf maandag 16 december een hele week lang om 18.10 uur op VRT 1 en VRT MAX.
Dagelijkse kost op tv
Zondag 18 mei 2025 om 18u10 »
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
Dinsdag 20 mei 2025 om 18u10 »
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
Maandag 19 mei 2025 om 18u10 »
Gebakken blinde vinken in een rodewijnsaus met champignons, zilveruitjes en spek met verse frieten en kropsla.
Dinsdag 20 mei 2025 om 00u05 »
Gebakken blinde vinken in een rodewijnsaus met champignons, zilveruitjes en spek met verse frieten en kropsla.
Woensdag 21 mei 2025 om 00u10 »
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.