De jacht is geopend in 'Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond'

zondag 22 september 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Vorige week mocht akkerbouwer Gerard zijn 5 favoriete dames al kiezen, maar zover zijn Etienne, Marianne, Stephan en Victor nog niet.

Zij ontmoeten op maandag 23 september hun briefschrijvers en -schrijfsters, en krijgen zo de kans hen beter te leren kennen tijdens de speeddate. En als er straks een even grote klik is in het echt als op papier zit de volgende ronde, een groepsdate, er misschien wel in.


Sommige dames, zoals Sabine, doen veel moeite om indruk te maken. Door mojito’s te maken bijvoorbeeld. Met een pàk rum. Het kan Etiennes beoordelinsgvermogen maar beïnvloeden. Sabine heeft ook aan een ecologisch rietje gedacht. Helemaal Etiennes cup of tea. Straffe tea dan toch.

Voor husky gids Marianne duikt zelfs een Nederlander op. In zijn volgende relatie wou Ryan zeker een partner die iets met husky’s heeft, en die vrouwen liggen nu eenmaal niet voor het rapen. Toen hij hoorde van Mariannes deelname aan 'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond', stond Ryan dan ook met veel enthousiasme open voor een Vlaams avontuur.

'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond', maandag 23 september om 20.35 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

Voormalig special forces-soldaat Jack Tuliver is de laatste jaren aan de slag als professioneel dief op het Europese vasteland. Zijn nieuwste opdracht bestaat erin drie geldwagens te bestelen, die samen de opbrengsten van 20 casino's vervoeren. De overval krijgt echter een verrassende wending wanneer een derde partij zich in de strijd mengt. Tuliver kan ontsnappen maar neemt - zonder hij het goed en wel beseft - een kostbaar schilderij van Van Gogh mee. De criminelen die hij net heeft afgeschud, willen het - koste wat het kost - in handen krijgen, terwijl ook de Roemeense politie en zelfs de NAVO zich met de kwestie bemoeit.

'7 Seconds', om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers