De highlights van Q2

vrijdag 3 mei 2019

Het zijn hoogdagen voor de voetballiefhebbers want op 8 mei weten zij wie er zich naar de finale van de UEFA Champions League trapt.

Q2 zendt om 20.35 uur de terugwedstrijd in de halve finale tussen Ajax en Tottenham Hotspur uit. Het wedstrijdcommentaar is van Dirk Deferme.


In de tweede week van Meimaand Moviemaand is er op donderdag 9 mei om 20.35 uur de tv-première van 'Ghostbusters'. De reboot van de film uit de jaren 80 heeft een compleet vrouwelijk Ghostbuster-team. De oude Ghostbusters Murray, Aykroyd, Ramis en Hudson zijn anno 2016 vervangen door vier comédiennes: Melissa McCarthy ('Spy', 'Bridesmaids'), Kristen Wiig ('Zoolander 2', 'Bridesmaids'), Leslie Jones ('Saturday Night Live') en Kate McKinnon ('Ted 2'). Voor wie toch heimwee heeft naar de 'oude' Ghostbusters, kunnen de cameo's van onder andere Bill Murray misschien soelaas bieden. Ook rockster Ozzy Osbourne verschijnt als cameo.

Sean Connery haalt zijn kenmerkende Bond-lach op vrijdag 10 mei om 20.35 uur weer boven in 'From Russia With Love'. Aansluitend om 22.50 uur bewijst Sacha Baron Cohen in de tv-première van 'The Brothers Grimsby' dat hij zijn grappige trekjes nog niet verleerd is. Cohen ruilt zijn 'Borat'-personage in voor een nieuw typetje Nobby, een lieve maar simpele Engelse voetbalhooligan. Naast Cohen zien we ook Rebel Wilson, Penélope Cruz, Isla Fisher en Mark Strong opduiken in de actiekomedie.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Monacovrouwen' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Winny is emotioneel omdat ze geen kinderen kan krijgen, de mama van Grace komt langs en Anne-Françoise stelt haar nieuwe vlam voor.

'Monacovrouwen', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers