De highlights van Q2

vrijdag 19 april 2019

Op zaterdag 20 april om 20.25 uur is er de Qmovie 'Why Him?'. In deze komedie speelt James Franco de nachtmerrie van iedere vader. Ned, een overbezorgde maar liefhebbende vader gaat op bezoek bij zijn dochter op de universiteit.

Daar ontmoet hij Laird (Franco), een losbandige maar goedhartige miljardair én de vriend van zijn dochter. De strenge en preutse Ned vindt de grofgebekte Laird totaal geen match voor zijn dochter. De eenzijdige rivaliteit loopt al snel volledig uit de hand.


Q2 viert op 22 april om 20.35 uur Paasmaandag met een film in thema. De tv-première van 'Risen' vertelt het verhaal over de verrijzenis van Jezus door de ogen van de ongelovige Clavius, een machtige Romeinse krijgstribuun. Pontius Pilatus draagt Clavius op om het mysterie op te lossen rond Jezus’ verdwijning na zijn kruisiging. Zo kan Rome de geruchten van een opkomende Messias onderdrukken en een opstand voorkomen. De hoofdrol is weggelegd voor Tom Felton ('Harry Potter') en Joseph Fiennes ('The Handmaid’s Tale').

Op zondag 21 april om 20.35 uur is er de eerste liveshow van het elfde seizoen van 'Britain’s Got Talent'. Juryleden Simon Cowell, Amanda Holden, Alesha Dixon en David Walliams zijn ook tijdens de liveshows van de partij om hun ongezouten mening te geven over de acts.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Balthazar wordt opgeroepen naar de plaats van een zwaar verkeersongeluk, waarbij verscheidene slachtoffers vielen. Hij ontdekt dat een van hen, een jonge vrouw getooid in een prinsessenkleed, al dood was voor het ongeval. Wanneer Balthazar en Hlne vermoeden dat er nog een andere vrouw bij haar in de wagen zat en dat zij waarschijnlijk in groot gevaar verkeert, starten ze een race tegen de tijd om haar terug te vinden voor het te laat is.

'Balthazar', om 23.45 uur op En.

Dossiers