De highlights van Play Sports

donderdag 21 maart 2019

Het Formule E-circus verhuist deze week naar Sanya in China. Lukt het Stoffel Vandoorne na een teleurstellend begin van het seizoen om eindelijk de motor aan de praat krijgen?

Kan onze andere landgenoot Jérôme d'Ambrosio dan weer een vervolg breien aan de mooie resultaten die hij al heeft behaald? Je ontdekt het allemaal bij Play Sports.


Ronkende motoren kan je ook vinden in de tweede manche in de MXGP. De motorcrossers ontmoeten elkaar op het parcours van Matterley Basin in Winchester, Groot-Brittannië. In het golf staan drie legendarische toernooien op het programma, beginnend met het Maybank Championship in Kuala Lumpur. In de Verenigde Staten verzamelen de golfers zich voor het Valspar Championship en de World Golf Championships: Dell Technologies Match Play.

Ook voor het betere tenniswerk moet je deze week in de VS zijn. Het ATP-toernooi in Miami brengt als vanouds weer een hoop boeiende duels met zich mee. Wie volgt John Isner op als beste tennisser op het hardcourt aan de oostkust?

Tenslotte kan je deze week genieten van een unieke dubbelaffiche in het Belgische hockey. Zowel de mannen- als vrouwenploeg van Racing en Braxgata ontmoeten elkaar om uit te maken wie het beste team is. Deze topaffiche brengt natuurlijk een hoop internationals met zich mee. Zo nemen Red Lions Loïck Luypaert, Tom Boon en Cédric Charlier het tegen elkaar op bij de mannen, bij de vrouwen doen onder meer Red Panthers Aline Fobe en Jill Boon mee.

Voor meer info: ga naar playsports.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Hostess Sydney moet tijdens een van haar vluchten zorgen voor de achtjarige Leah die alleen naar Chicago vliegt. Nadat Leah veilig is afgezet bij haar vader, Jonathan, vindt Sydney een pakketje dat het meisje achtergelaten heeft. Sydney bezorgt het cadeau terug aan Leah en wordt uitgenodigd mee te doen met enkele leuke kerstfestiviteiten van het gezin. Wanneer Sydney haar vlucht mist, zit ze een paar dagen vast. Leah en Jonathan nodigen haar uit om de vakantie met hen door te brengen.

'Christmas Connection', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers