De highlights van Play Sports

woensdag 30 januari 2019

Smullen geblazen in de Jupiler Pro League dit weekend, want Super Sunday staat voor de deur! KAA Gent neemt het in de prestigieuze 'Slag om Vlaanderen' op tegen eeuwige rivaal Club Brugge.

In de heenronde kregen de Buffalo’s nog een zware 4-0 pandoering om de oren. Vadis Odjidja en co. azen op revanche en de zege lijkt dan ook een absolute must met zicht op Play-Off 1.


Ook in de Clasico tussen Standard en Anderlecht staat ons weer heel wat vuurwerk te wachten. De Rouches verkeren in topvorm en mengden zich de afgelopen weken weer volop in de titelstrijd. Voor Anderlecht- coach Rutten blijft het elke week weer knokken voor een plekje in de top 6. Wie gaat er met de felbevochten zege aan de haal in de hel van Sclessin?

Ook in het buitenland staan er opnieuw enkele fijne voetbalwedstrijden op het programma. De Citizens beten afgelopen dinsdag nog onverwacht de tanden stuk op een stug Newcastle. Kan Arsenal City ook betrappen op een zwakke dag?

Liefhebbers van het hockey mogen zich dan weer opmaken voor de FIH Pro League. De Red Lions pakten tegen Olympisch kampioen Argentinië uit met een klinkende overwinning. Triomferen de wereldkampioenen nu ook tegen Australië en Nieuw-Zeeland? En hoe brengen de Red Panthers het er vanaf na het nipte verlies in hun eerste wedstrijd?

Met de Saudi International (European Tour), de Vic Open en de Waste Management Phoenix Open (PGA Tour) komt ook de golffan deze week opnieuw helemaal aan zijn trekken.

Voor meer info: ga naar playsports.be.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers