De highlights van CAZ

vrijdag 14 december 2018

Op zaterdag 15 december is er om 20.40 uur op CAZ de klassieker 'Scarface' uit 1983 met Al Pacino en Michelle Pfeiffer. Pacino speelt Tony Montana, een jonge Cubaanse gangster die in Miami een drugskartel overneemt en zijn eigen misdaad imperium uitbouwt.

Op zondag staan de beste Western klassiekers klaar tijdens 'Once Upon A Time at CAZ'. Zondag 16 december is er om 20.40 uur 'High Plains Drifter', de klassieker van Western-icoon Clint Eastwood uit 1973. Een vreemdeling komt aan in het afgelegen stadje Lago en besluit daar te rusten. De inwoners maken er een ongewoon angstige indruk. Ondanks het onhartelijke welkom, blijft hij in het stadje overnachten en dat zet een ketting van geweld in gang.


Op vrijdag 21 december viert CAZ de 70ste verjaardag van Amerikaanse acteur Samuel L. Jackson met om 20.40 uur het drama 'Coach Carter' uit 2005. Jackson vertolkt de rol van winkeleigenaar Ken Carter die aan de slag gaat als basketbalcoach op zijn vroegere middelbare school. De pijnpunten van zijn team zijn overduidelijk en Carter is vastberaden de problemen meteen aan te pakken. Hij legt zijn spelers een strikt regime op, maar zijn strenge manier van coachen valt niet bij iedereen in de smaak.

Op woensdag 19 december zendt CAZ om 19.45 uur de kwartfinale van de Croky Cup uit. Zo is er voor het eerst live voetbal bij CAZ. KV Mechelen neemt het thuis op tegen KV Kortrijk. Wie stoot door naar de halve finales?

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kan Iedereen Nog Volgen?' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Deze zomer herhaalt VTM afleveringen van enkele (komische) succesprogramma's. En deze week is 'Kan Iedereen Nog Volgen?' aan de beurt. In deze aflevering reizen panelleden Sven De Ridder, Jacques Vermeire, Ruth Beeckmans en Bart Cannaerts samen met Lieven Scheire naar waar geen mens ooit is geweest: de toekomst.

'Kan Iedereen Nog Volgen?', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers