De highlights van CAZ

vrijdag 14 december 2018

Op zaterdag 15 december is er om 20.40 uur op CAZ de klassieker 'Scarface' uit 1983 met Al Pacino en Michelle Pfeiffer. Pacino speelt Tony Montana, een jonge Cubaanse gangster die in Miami een drugskartel overneemt en zijn eigen misdaad imperium uitbouwt.

Op zondag staan de beste Western klassiekers klaar tijdens 'Once Upon A Time at CAZ'. Zondag 16 december is er om 20.40 uur 'High Plains Drifter', de klassieker van Western-icoon Clint Eastwood uit 1973. Een vreemdeling komt aan in het afgelegen stadje Lago en besluit daar te rusten. De inwoners maken er een ongewoon angstige indruk. Ondanks het onhartelijke welkom, blijft hij in het stadje overnachten en dat zet een ketting van geweld in gang.


Op vrijdag 21 december viert CAZ de 70ste verjaardag van Amerikaanse acteur Samuel L. Jackson met om 20.40 uur het drama 'Coach Carter' uit 2005. Jackson vertolkt de rol van winkeleigenaar Ken Carter die aan de slag gaat als basketbalcoach op zijn vroegere middelbare school. De pijnpunten van zijn team zijn overduidelijk en Carter is vastberaden de problemen meteen aan te pakken. Hij legt zijn spelers een strikt regime op, maar zijn strenge manier van coachen valt niet bij iedereen in de smaak.

Op woensdag 19 december zendt CAZ om 19.45 uur de kwartfinale van de Croky Cup uit. Zo is er voor het eerst live voetbal bij CAZ. KV Mechelen neemt het thuis op tegen KV Kortrijk. Wie stoot door naar de halve finales?

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Snackmasters' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Marcelo Ballardin en Roger Van Damme proberen zo goed mogelijk de smaak van een echte Giant uit de Quick na te bootsen. Ruth Beeckmans gaat bij het bedrijf op zoek naar het geheim achter de snack en Koen Wauters polst hoe de chefs het er vanaf brengen. Spannend!

'Snackmasters', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers