De highlights van CAZ

vrijdag 14 december 2018

Op zaterdag 15 december is er om 20.40 uur op CAZ de klassieker 'Scarface' uit 1983 met Al Pacino en Michelle Pfeiffer. Pacino speelt Tony Montana, een jonge Cubaanse gangster die in Miami een drugskartel overneemt en zijn eigen misdaad imperium uitbouwt.

Op zondag staan de beste Western klassiekers klaar tijdens 'Once Upon A Time at CAZ'. Zondag 16 december is er om 20.40 uur 'High Plains Drifter', de klassieker van Western-icoon Clint Eastwood uit 1973. Een vreemdeling komt aan in het afgelegen stadje Lago en besluit daar te rusten. De inwoners maken er een ongewoon angstige indruk. Ondanks het onhartelijke welkom, blijft hij in het stadje overnachten en dat zet een ketting van geweld in gang.


Op vrijdag 21 december viert CAZ de 70ste verjaardag van Amerikaanse acteur Samuel L. Jackson met om 20.40 uur het drama 'Coach Carter' uit 2005. Jackson vertolkt de rol van winkeleigenaar Ken Carter die aan de slag gaat als basketbalcoach op zijn vroegere middelbare school. De pijnpunten van zijn team zijn overduidelijk en Carter is vastberaden de problemen meteen aan te pakken. Hij legt zijn spelers een strikt regime op, maar zijn strenge manier van coachen valt niet bij iedereen in de smaak.

Op woensdag 19 december zendt CAZ om 19.45 uur de kwartfinale van de Croky Cup uit. Zo is er voor het eerst live voetbal bij CAZ. KV Mechelen neemt het thuis op tegen KV Kortrijk. Wie stoot door naar de halve finales?

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Nadat ze haar job is kwijtgeraakt, neemt de alleenstaande moeder Nicky een baantje aan bij een warenhuis om wat geld bij te verdienen. Door de tussenkomst van een mysterieuze vreemdeling moet ze plots voor kerstman gaan spelen. Ze heeft aanvankelijk veel schrik om te worden ontmaskerd, maar al snel blijkt de rol van goedheilig man haar wonderwel te liggen.

'Christmas at Cartwright's', film uit 2014 met oa. Alicia Witt en Gabriel Hogan, om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers