De gasten van deze week 'Aan het Juiste Adres' op Eclips TV

zondag 24 maart 2019
Foto: © Eclips TV 2019

Michel Follet presenteert dagelijks het magazine 'Aan het Juiste Adres' op seniorenzender Eclips TV. Hierbij alvast de gasten voor volgende week.

TV- & radiolegende (al hoort hij dat zelf niet graag) Jan Van Rompaey is de centrale gast van 25 tot 29 maart in 'Aan het Juiste Adres'.

Journalist & auteur Dirk Musschoot praat over zijn nieuwe boek 'Sweethearts', hoboïst en concertorganisator Luk Callens over klassieke muziek en zijn unieke instrument en Michel Dumont over zijn jarenlange loopbaan als PR man van het Rode Kruis.

Eclips TV is te vinden bij Telenet kanaal 40 (vroegere Stories TV (om 11.00, 17.00 en 19.20 uur) en Proximus kanaal 109 (om 11.00, 17.00, 19.20 en 21.05 uur)

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Gordon is in deze aflevering terug te vinden in New Orleans. The Old Coffee Pot heeft Gordons hulp meer dan ooit nodig. Dustin, eigenaar van de zaak, staat na het vertrek van zijn ex-vrouw helemaal alleen in voor de opvoeding van hun drie zoontjes. Hij heeft daarom Dawn aangenomen om The Old Coffee Pot te runnen, maar die blijkt erg incompetent te zijn.

'Ramsay's 24 Hours to Hell and Back', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers