De families Vanlerberghe en Huilmand in 'Een Rijker Leven'

dinsdag 1 november 2011

In de zesde aflevering van 'Een Rijker Leven' ontmoeten we de twee West-Vlaamse families Vanlerberghe en Huilmand. Ondanks het feit dat beide gezinnen op korte afstand van elkaar wonen, leiden ze een totaal ander bestaan.

De landelijk gelegen B&B met bijhorende villa, sauna en verwarmd buitencomplex van de familie Vanlerberghe, baadt in luxe. De twee zonen Olivier (15) en Gilles (12) krijgen alle kansen die ze nodig hebben en komen in hun dagelijks leven niets te kort. Ze motorcrossen in de omliggende velden en genieten mee van de luxe dat het saunacomplex van de familie te bieden heeft.


De kroostrijke familie Huilmand woont echter in een krappe sociale woning. Mama Fernanda is al jarenlang alleenstaand en ondanks haar onuitputtelijke energie, lukt het haar maar niet om het gezin alle kansen te kunnen bieden die het nodig heeft.  Ze lijdt er enorm onder dat haar kinderen Babette (20), Lyrie Donna (17), Shpend (16) en Anton (14) hierdoor niet het leven leiden dat ze voor hen voor ogen had.

De familie Vanlerbergen is onder de indruk van de omstandigheden waarin het gezin Huilmand moet leven en ook van de levenskracht die mama Fernanda aan de dag legt om haar lot te verbeteren. Al snel groeit er een band tussen beide families en beslist de familie Vanlerbergen om de moeilijke situatie van Fernanda en haar gezin aan te pakken en te verbeteren.

 

 ‘Een Rijker Leven’,  woensdag 2 november 2011 om 21.35 bij vtm

Eenrijkerleven

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

De kans is groot dat u ook al eens zo'n raar telefoontje gekregen hebt in gebrekkig Engels, vaak met een Indische tongval en met de dringende boodschap dat je computer ernstig geïnfecteerd is. Dat zijn dan vrijwel zeker oplichters die je beloven je computer terug virusvrij te maken tegen grove betaling natuurlijk. De Britse reporter Rajini Vaidyanathan praat met slachtoffers, maar ook met scambaiters. Dat zijn mensen die jacht maken op deze oplichters. Ze ontmoet een van de beruchtste die opereert onder de codenaam Jim Browning. Hij heeft een van de vele Indische callcenters gehackt. Zo kan hij via de bewakingscamera's haarfijn zien en horen hoe meedogenloos ze te werk gaan.

'Terzake docu - Spying on the Scammers', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers